Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zeg hallo tegen de adidas Ultra Boost 19 Orange Grey - de nieuwste generatie van het vlaggenschip van de Three Stripes hardloopschoen. Gemaakt met de hulp van duizenden hardlopers over de hele wereld, hier is alles wat je moet weten over deze UB! Door de originele Ultra Boost uit elkaar te halen en te vereenvoudigen in vier belangrijke componenten, concentreert de Ultra Boost 19 Orange Grey zich op een geoptimaliseerde Boost-tussenzool, een verbeterde Torsion Spring, een bijgewerkt 3D-hielframe en ook een gloednieuw Primeknit 360-bovenwerk voor de hele dag comfort. sportsstrail.com De overwegend witte schoen is geschilderd in een zomerkleurenschema en wordt onderbroken door zwarte strepen over het bovenwerk en een levendige oranje tint die rond de hiel verschijnt voor een vleugje contrast.

NMD_CS107.jpg

De adidas NMD Runner R1 PK Geel Zwart is weer een mooie toevoeging aan de serie. Na een reeks geweldige kleuren, is het merk helemaal klaar om er nog meer uit te brengen in verschillende kleuren. De grijze versie van dit model kwam vorige week uit en was binnen een dag uitverkocht! Verwacht hetzelfde niveau van hype en interesse rond dit geweldige paar. Laten we de details eens nader bekijken...  adidas nmd schoenen sale Deze editie van de NMD Runner is gekleed in een mix van geel en zwart geïnspireerde kleuren. Het paar zal verschijnen na de grijze editie, maar in een streeploos thema.

adidas NMD R2 Primeknit Groen Roze | BY9953 heeft alles wat de moderne adidas-liefhebber nodig heeft en wil in zijn creps. Met revolutionaire technologie, kleuraccenten en een van de meest comfortabele paar sneakers die je kunt vinden. adidas nmd dames Deze nieuwste versie is kakigroen, met lichtere tinten over het gestreepte patroon op de bovenkant. Dit wordt vervolgens gekoppeld aan de puur witte tussenzool en het schokkende roze op de EVA-plug aan de binnenkant van de schoen.

Y-3 en adidas blijven hun collectie futuristische, luxe sneakers in streetwear-stijl verder ontwikkelen. Deze week introduceert de nieuwe Rhisu Run, een slank silhouet gebouwd bovenop de originele Ultraboost-tussenzool. Yohji Yamamoto's uitgebreide samenwerkingsmerk met adidas breidt deze maand opnieuw uit. Het label, dat eenvoudigweg bekend staat als Y-3, click here stelt adidas in staat om hoogwaardige producten te distribueren tegen een premium prijs, dankzij Yohji's reputatie in de modecommunity. Deze maand is het paar klaar om een nieuw schoeisel te introduceren in de toch al uitgebreide line-up, waarbij ze wat inspiratie halen uit een van de best verkochte modellen van het merk.
 

Activity Feed

  1. There are no results to show in this activity stream yet

  1. View Full Stream

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.