Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nu de eerste ronde van de 2019 NBA Playoffs ten einde loopt, debuteerde Kevin Durant met een nieuwe KD 12 in een "University Red" colorway. Nike's nieuwste versie van het KD-model heeft een levendig rood kleurenschema terwijl de prestaties op de voorgrond blijven. De KD 12 is Nike's eerste model zonder een tussenzoolgedeelte van een sneaker waardoor de drager de responsieve demping direct onder de voeten kan voelen. Met de Nike Air Zoom-demping die direct op het bovenwerk is genaaid, kevin durant authentiek brengt de KD 12 een sneaker voort die functionaliteit en prestaties biedt in één esthetisch aantrekkelijk silhouet.

Slechts een jaar verwijderd van de tragedie die onze geliefde Kobe Bryant maar al te snel van ons afpakte, leeft zijn nalatenschap voort via zijn familie, zijn spel (op en naast het veld) en natuurlijk zijn sneakers. De legende van Los Angeles Lakers had gemakkelijk een van de meest invloedrijke en belangrijke gevolgen voor het spel als het gaat om schoenen en zijn Nike-evolutie gaat verder met de release van de Zoom Kobe 6 Protro "All Star" -schoen. Bij het vieren van nog een andere meer dan levensgrote schoen van het late grote fenomeen, heeft GOAT de Kobe 6 Sneaker-collectie op hun platform afgerond. De Zoom Kobe 6 'All-Star'-iteratie heeft een rood en zwart kleurenschema dat een eerbetoon is aan kobe bryant goedkoop de kenmerkende teamkleuren van het Westen, die Bryant 15 keer heeft aangetrokken. Hier zijn de rest van de iconische Kobe 6-schoenen die nu beschikbaar zijn op GOAT.

KobeBryant-34.jpg

Nu het NBA-seizoen al aan de gang is, bereiden LeBron James en Nike zich voor om zijn nieuwe LeBron 18 Low-silhouet te debuteren, inclusief deze 'Fireberry'-colorway. Hoewel de Nike LeBron 18 onlangs debuteerde, voelt het al alsof de sneaker al een tijdje uit is, omdat hij nu al de hardhoutcollectie domineert. Nu zullen LeBron en Nike binnenkort de Low-variant van zijn 18e signature-schoen debuteren, lebron james goedkoop die debuteert in deze Fireberry-make-over. Met de lagere snit komt het silhouet in een volledig gerenoveerd bovenwerk dat het Knitposite 2 . 0-bovenwerk verwisselt voor een mesh en gewatteerd ontwerp dat zich onderscheidt van zijn voorganger.

Nike en zijn selectie van hoepelatleten zijn misschien wel de beste in de branche, en dit seizoen maakt de basketbaldivisie van Swoosh een nieuwe capsule getiteld 'Play For The Future' voor LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving en Paul George die voorstander is van duurzaamheid. De Nike PG 5 werd eerder onthuld, en nu heeft Beaverton ons een gedetailleerd perspectief gegeven van de LeBron 18-, KD 13- en Kyrie 7-iteraties die in het assortiment zijn opgenomen. Voor de 18-jarige veteraan van de Lakers wordt zijn nieuwste model voorbereid met een ijzig palet omdat het bovenwerk van Knitposite een schoon wit oppervlak heeft gekregen, terwijl het uitstekende hielstuk en kyrie irving verkoop de tussenzool zich naar beneden vormen en uit balans brengen met vage blauwe tinten.

Activity Feed

  1. There are no results to show in this activity stream yet

  1. View Full Stream

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.