Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Na het plagen van een aankomende 'City Special'-serie met een Air VaporMax Plus en Air Max Plus, laat Nike de nieuwe Air VaporMax vallen in een' Exeter Edition'-colorway met een helder kleurenpalet. Het silhouet is bedekt met opvallende tinten waaronder volt, sinaasappel en limoen, ook met enkele neutrale tinten. Overlays van geribbeld Flyknit-materiaal geven textuur aan het bovenwerk terwijl het overgaat van oranje en grijs, samen met stukjes oranje en ftwrselects.com volt over het spatbord en de hiel. Om de levendige tinten in evenwicht te brengen, is marineblauw een ingetogen verschijning op de tong, met crème op de schoenveters

De Nike Cortez is een van de beste vrijetijdsschoenen aller tijden. De sneaker werd voor het eerst geïntroduceerd als hardloopschoen in 1972 en maakte indruk op de voeten van zowel beroemdheden als atleten. Nu, na het 35-jarig jubileum, keert de Cortez terug in een nieuwe "Cinco de Mayo" -look. De Nike Cortez is terug. Na een ongelooflijk succesvol vijfendertigjarig jubileum in 2017, is de casual nylon schoen uitgebracht in een handvol ongelooflijke kleurstellingen. Uitverkoop Nike Cortez Terwijl sommige originele uitvoeringen waren en andere grote Nike-ambassadeurs hadden, zoals de Kendrick Lamar-paren, heeft Nike nog steeds planken met geweldige kleurstellingen in voorraad.

Hoewel er veel aandacht is besteed aan het werk van Nike Running met Eliud Kipchoge en aan de Alphafly NEXT% in de afgelopen twee jaar, is de afdruk de trail-ready opties niet vergeten. Voorbeeld: de nieuwe Wildhorse 7. verwant aan zijn directe voorganger, verlaat het aanstaande model de slanke vorm van de originele Nike Wildhorse ten gunste van een robuuste (en agressieve) constructie. Het bovenwerk heeft een ademende constructie, maar de nieuwe lay-out zorgt voor betere ventilatie zonder in te boeten aan duurzaamheid. Nieuwe Stijl Nike Zoom Fly Synthetische versteviging rond de voorvoet en langs de veters pakken verder enkele van de verbeteringen aan die zijn aangetroffen op de Wildhorse 6.

ci1047-400.jpg

In oktober 2017 kondigde Kendrick Lamar een nieuw partnerschap met Nike aan nadat hij Reebok had gedumpt. In de maanden daarna lekten twee Cortez-schoenen in Kendrick-stijl, en Nike onthulde officieel de derde, de Cortez Kenny I op 9 januari 2018. Gisteren ging Nike naar Instagram om het eerste officiële model te onthullen dat zal worden uitgebracht. visit here Geïnspireerd door het 'DAMN' van vorig jaar, Kendricks bestverkochte album, zal de rapper later deze maand zijn eerste schoen bij Nike uitbrengen. De eerste twee versies van de Kendrick Lamar Cortez waren beide overwegend rood en bevatten een litanie van logo's en symbolen die relevant zijn voor de in Compton geboren rapper.

Activity Feed

  1. There are no results to show in this activity stream yet

  1. View Full Stream

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.