Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Lucky Strike

PSFC Κανονες - Σημαντικο

Recommended Posts

ΚΑΝΟΝΕΣ PSFC - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Κάθε μέλος το οποίο παραβιάζει τους κανόνες προειδοποίησης θα μπορούσαν αντιμετωπίσουν Ένα προσωρινό ή οριστικό ban(διωγμος απο το forum) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


• Μην δημοσιεύετε κάθε προσωπική πληροφορία στο φόρουμ, αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση email σας.
Θυμηθείτε τα μέλη μπορούν να σας στείλουν mail μέσω του εικονιδιου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπό το avatar σας. Με αυτό τον τρόπο το e-mail σας θα παραμείνει κρυφό. PSFC δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία που γίνεται από την ανταλλαγή πληροφοριών με τα άλλα μέλη.

• Μην δημοσιεύετε ακατάλληλη / άσεμνη γλώσσα, αυτό περιλαμβάνει την κακή ορθογραφία τη λέξη ή τη χρήση συμβόλων για να προσπαθήσει να πάρει γύρω από το φίλτρο γλώσσας. Θυμηθείτε, To PSFC και Pet Society έχουν μέλη / παίκτες ηλικίας ακόμη και 13.

• Μην είναι αγενής ή καταχρηστική σε οποιοδήποτε μέλος, συντονιστής ή διαχειριστής, αυτό περιλαμβάνει μηνύματα σε Pm και μέσω του Facebook.

• Μην δημοσιεύετε μόνο για να αυξήσει τον αριθμό των δημοσιεύσεων σας.
Αυτό περιλαμβάνει τo bump, ευχαριστώ και παρακαλώ.

• Πριν ποσταρετε καντε αναζήτηση στο φόρουμ για ένα άλλο θέμα που περιέχει η απάντηση που ψάχνετε ή κάποιος άλλος που έχει ξεκινήσει ένα παρόμοιο θέμα ... υπάρχουν πιθανότητες να είναι εκεί

• Μην δημοσιεύετε/ποσταρετε άλλες ιστοσελίδες εκτός αν είναι από το φορουμ τής playfish ή το Kogaweb ή αν η ιστοσελίδα έχει εγκριθεί από ένα συντονιστή ή διαχειριστή.

• Μην διαφημίζετε τις ιστοσελίδες που πωλούν Playfish items ή κέρματα σε μετρητά για την πώληση (αυτό περιλαμβάνει Ebay) ή ιστοσελίδες που προωθούν εξαπάτηση / hacking.

• Όλα τα post πρέπει να είναι στα Αγγλικά εκτός άμα είναι στα φορουμ των άλλων γλωσσών.

• Πριν απο την δημοσίευση μιας ερώτησης ή πρότασης δείτε αν έχει ήδη αναρτηθεί / ζητηθεί.

  • Τα μέλη επιτρέπεται μόνο ένα λογαριασμό στην ομάδα. Εάν ένα μέλος έχει βρεθεί να έχει περισσότερους από έναν λογαριασμό τότε όλοι οι λογαριασμοί θα σβηστουν(ban).




ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κάθε συντονιστής ή διαχειριστής μπορεί να εκδώσει προειδοποιήσεις προς τα μέλη για την παραβίαση κάποιου από τους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές της ομάδας.
Θα ενημερωθείτε από pm που σας έχει δοθεί μια προειδοποίηση και ο λόγος. Το ποσό που προστίθεται στην μπάρα προειδοποίησης σας θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα του αδικήματος. Όταν η μπάρα προειδοποίηση σας είναι πλήρης, θα εκδοθεί με τον διωγμο απο το φορουμ(ban) για 7 ημέρες. Ένα μέλος της Διοίκησης(Admin) μπορεί να μειώσουν το επίπεδο προειδοποιησή σας, εάν κρίνουν τη συμπεριφορά σας ότι έχει βελτιωθεί ή ότι έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες που σας έδωσε.

Κάθε μέλος που είναι:
Ένας γνωστός scammer
Βρέθηκαν να καταχρώνται οποιοδήποτε μέλος / συντονιστής ή διαχειριστής (mod/admin)
Δημοσίευση παράνομων συνδέσεων ή σοβαρό spamming
Θα λάβετε ενα μόνιμο ban από το PSFC

Μπορείτε να έφεση μια προειδοποίηση από pm'ing οποιοδήποτε μέλος της ομάδας διοίκησης(admin). Η Διοίκηση της ομάδας θα είναι πάντα ετοιμη για να εξετάσει κάθε περίπτωση, ωστόσο, να θυμόμαστε ότι η λέξη που λενε οι Διαχειριστές είναι τελική, εφόσον διατηρήσει την απαγόρευση(Ban) σας, τότε θα πρέπει να κοινοποιούνται και οποιαδήποτε περαιτέρω ένδικα μέσα, δεν θα εξετάζονται.


Η ομάδα μας από διαχειριστές και οι Συντονιστές είναι πολύ δραστήρια και διαβάζουν όλα τα ποστ, και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα σε οποιονδήποτε παραβιάζει τους κανόνες της ομάδας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλώ pm οποιοδήποτε μέλος του Admin / Mods ομάδας

Share this post


Link to post
Share on other sites
You may only have one line of graphics in your signature which must not exceed 250px high and 720px wide.

Δηλαδή μπορείτε να έχετε μονό μια σειρά γραφικών, η οποία δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 250 ιχνοστοιχεία ύψος και 720 ιχνοστοιχεία πλάτος

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...