Tromo3 0 Posted January 28, 2010 Je li neko glasao ? Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 28, 2010 mi ce mo ici na usce ali 3d....... Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted January 28, 2010 isto ti dodje, samo što ti se ne drmaju sedišta (to je prilično opuštajuće,ako sediš u bioskopu 3 sata) i ne pada kiša... (htela sam da ih linčujem zbog te kiše, baš sam bila kod frizera i fenirala se )druge efekte nam nisu puštali... odo ja ljudi, moram da vadim sočiva, i da pavam, ujutru rano ustajanje laq noć! Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 28, 2010 laq noc tweety........vidimo se sutra........ja ustajem ujutru u 6 ali mi se neda spavati a i onako cu ustati oko pola 6 da svratim do peta..:DDDD....i uradim domaci....ako mi se bude dalo.....xDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted January 29, 2010 Dobar dan svima. Kako ste svi? Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted January 29, 2010 ocajno...saznala sam da imam urodjeni poremećaj čašica u kolenima, a kolko boli, ubijaa...al dobro, proci ce to kako ste svi?ja nemogu da verujem da nisam aktivna u petu, jer sam po ceo dan ovde Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 2, 2010 Pišem kratku pjesmicu o školi na engleskom. Samo sam 4 reda napisao Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 2, 2010 zdravo svima......sta se radi.....ja ovi dana nisam bas aktivan na forumu posto nemam bas puno vremena....obicno mi stoji ukljucen i forum i facebook ali nisam tu.........sta ima kod vas inace.... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 2, 2010 Ja da ne pričam kako je meni u školi. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 2, 2010 ja sam se danas izvukao.....trebao da odgovaram istoriju i ona pozove 8 a ja 7 po redu u dnevniku.........hihihihihi....i njih troje dobilo 2 i jedna 1....:DDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 2, 2010 Blago se tebi. Ja mzrim historiju ( volim je zvati histerija kao školski predmet), Prošle je godine bila zabavna i interesantna, a sada dooooooooooooosaaaaaaaaaaaaaaaaaadnaaaaaaaaaaaaaaaaa. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 2, 2010 ja obozavam jedan deo...a jedan deo mrzim....obozavam EGIPCANE I GRKE.......<3a mrzim ono sr*nje prvi i drugi sv rat i to.....3:-) Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 2, 2010 I ja obožavam Egišćane i Grke. Najviše njihovu Mitologiju. Znao sam milion stvari o Grčkoj Mitologiji. Sada učimo o historiji Bosne. YAAAAAAAAAAAAAAAAWN! Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 2, 2010 tako smo mi o Srbiji.....pa on prvi srpski ustanak pa drugi pa sve to......ala smara......:DDDDDDDDD.....a sada u prvom srednje opet radimo iz pocetka i bas je supp....presli smo egipcane,grke,makedonce i sad radimo rimljane....:DDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 2, 2010 Valja sutra ići sutra na francuski u šolu i to prvi čas. Nastavnik nam je bezobrazan i glup. Nadam se da ga otpuste nakon što se deilo krajem Decembra 2009 godine. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted February 14, 2010 gde su sviiiii???? :girl_cray2::girl_cray2::girl_cray2: Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Ja već odavno čekam da neko postuje. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted February 15, 2010 pa postuj ti malo, pa ce onda do dodje neko, kad vidi da ima nekoga! Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Sviđa čli ti se moj novi avatar? Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Koje predmeta najviše ne volite u školi? Share this post Link to post Share on other sites