Guest Guest Posted January 28, 2010 Kako se zove vas ljubimac? Ima li neku ljubav? Na sva pitanja odgovorite ovde!Napravite post s slikom vaseg ljubimca i sa malom biografijom,tako da bismo mogli da sve po redu upoznamo.Zvuci cool? Evo Rocky-jaVoli da salje poklone. Rodjen je 11 januara 2009 i do skoro je slavio rodjendan! Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted January 28, 2010 Ja pomisli pravi ljubimac u pravom životu. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 28, 2010 moj pet se zove dixy mrzi me postavljati sliku imate ga u siggy-ju......lol...xD....voli sve i svasta a najvise lepo uredjene kuce...... Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted January 28, 2010 MAJOR BREAKTHROUGH - dixy je muško? meni uvek izgledao nekako zensko..... ja cu sutra da predstavim zeku (i to tek uvece kad se vratim iz skole, ujutru sam busy... ) Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 28, 2010 neee....dixy je srednjeg roda zato .....zato sto mi se svidja i zansko i musko odelo....pa kuujem sve.......... Share this post Link to post Share on other sites
martina23000 0 Posted January 28, 2010 Pa evo... Zlostvor je star otprilike godinu dana... i prije nekih dva mjeseca se zaručio (za peta od moje najbolje prijateljice - koja me, između ostalog, i nagovorila da igram igricu). Pa sam sad sva u planiranju vjenčanja (na onom drugom forumu). Poslane su pozivnice, organiziran art contest i natječaj sa raznoraznim aktivnostima (hvatanje buketa, fotografija za vjenčanje i traženje kumova i popa )... Eto, on će se oženiti 14. 3. pa tko želi, neka dođe na svadbu A inače, Zlostvor je sav neki ozbiljni i zamišljeni pet koji voli svirati gitaru i igrati konzolaške igrice. Obogatio se ulažući u cash coinse kad su se najbolje prodavali pa se može reći da je pravi biznismen često je smotan pa mu hrana često zagori ili se zaboravi okupati s vremena na vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 28, 2010 heheh....i dixy se nekupa cesto....vise ga komsije kupaju...ali otkad su povecali prihode kupa se svaki dan po 5-6 puta...xDDDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites