Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Guest

Predstavite svog ljubimca ovde!

Recommended Posts

Guest Guest

Kako se zove vas ljubimac? Ima li neku ljubav? Na sva pitanja odgovorite ovde!
Napravite post s slikom vaseg ljubimca i sa malom biografijom,tako da bismo mogli da sve po redu upoznamo.
Zvuci cool? congratulations

Evo Rocky-ja
 radmil11.gif
Voli da salje poklone. Rodjen je 11 januara 2009 i do skoro je slavio rodjendan! congratulations

Guest Guest

Hehehehe congratulations

moj pet se zove dixy mrzi me postavljati sliku imate ga u siggy-ju......lol...xD....voli sve i svasta a najvise lepo uredjene kuce......Smile

MAJOR BREAKTHROUGH - dixy je muško? Ashamed meni uvek izgledao nekako zensko..... congratulations
ja cu sutra da predstavim zeku (i to tek uvece kad se vratim iz skole, ujutru sam busy... Sad )

neee....dixy je srednjeg roda zato .....zato sto mi se svidja i zansko i musko odelo....pa kuujem sve..........congratulations

Pa evo... Zlostvor je star otprilike godinu dana... i prije nekih dva mjeseca se zaručio (za peta od moje najbolje prijateljice - koja me, između ostalog, i nagovorila da igram igricu).

Pa sam sad sva u planiranju vjenčanja (na onom drugom forumu). Poslane su pozivnice, organiziran art contest i natječaj sa raznoraznim aktivnostima (hvatanje buketa, fotografija za vjenčanje i traženje kumova i popa Smile)... Eto, on će se oženiti 14. 3. pa tko želi, neka dođe na svadbu congratulations

A inače, Zlostvor je sav neki ozbiljni i zamišljeni pet koji voli svirati gitaru i igrati konzolaške igrice. Obogatio se ulažući u cash coinse kad su se najbolje prodavali pa se može reći da je pravi biznismen Smile često je smotan pa mu hrana često zagori ili se zaboravi okupati s vremena na vrijeme Smile

heheh....i dixy se nekupa cesto....vise ga komsije kupaju...ali otkad su povecali prihode kupa se svaki dan po 5-6 puta...xDDDDDDDD

• Create New...