Guest Guest Posted January 29, 2010 Sta planirate da uradite na dan zaljubljenih? Ima li nekog posebnog? Share this post Link to post Share on other sites
martina23000 0 Posted January 29, 2010 Uh... nemam pojma... s obzirom da će mi biti ispitni rokovi, sigurno neću nekamo otputovati s dragim Vjerojatno ćemo samo otići negdje na kavu, ručak i možda u kino... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted January 29, 2010 a da te pitam.. sta je to KINO?!?! hehe nemam pojma Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 29, 2010 to ti je bioskop............:)hheh....ja nemam pojma ako nekog nadjem do tad ona ce mo videti ali za sad sam solo........ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted January 29, 2010 dobro dobro sa tim,kako se vec zove... Kimo.. XDae pricajte o tome u namenjenom threadu Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted January 29, 2010 lazar, ja jedina proglašavam :offtopic: lola ja.... skupljam hrabrost do tada... a onda cemo da vidimo.... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Bio juče Dan Zaljubljenih, Bio na skijanju, sa mojom najboljom drugaricom, u koju sam bio zaljubljemprošle godine. Share this post Link to post Share on other sites