Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
tweets

njam, njam...

Recommended Posts

sad sam bas nesto ogladnela pa bi da vas pitam....

sta naj vise volite da jedete?
a sta naj cesce dajete svom petu da jede?

ja najvise volim....naravno COKOLADU........mmmmmmmmmmm.............ali volim i sve ostalo pogotovo voce i povrce sveze a i meso.........od pilenceta do prasenceta......:DDDDDD.......obozavam i morsku hranu....morske plodove,skoljeke,lignje,ribu,hobotnicu i sve zivo.........a volim i kinesku hranu nije ni to lose........:DDDDD

svom petu dajem jedino one povrcne supe sto se kuvaju zato sto njih kuvam svaki dan pa ih uvek imam a napune mu energiju skroz........congratulations

GIBANICAAAAA

joooj, da nam stave gibanicu u pet.... wo bi bilo lepo.. u ssbcm week... congratulations

i ja uvek imam supicu, a kad nemam, kad sam bila lenja da kuvam, odem pa kupim bilo sta iz shopa...

Guest Guest
ja najvise volim da jedem tost.

tako, imas veremena da mislis o hrani, a moje takmicenje ko ...e :bully2:

Ja najvise volim jesti, spagete sa morskim plodovima, kavijar i vafle. Da ne spomijem švajcarsku,holansku i austrijsku čokoladu.

Jaaaaaaaaaaaaaa! Volim ih ali ne previse. A jeli iko jeo cokoladu iz Švajcarske, holandije ili austrije.

aha......a jeste jeli nekada pravu cokoladu meksicku sa chilly papricicama......ima u sebi komadice papricice prava domaca.....nema ni kutiju nego neka baba pravi u polsasticarnici.....ja malo nisam umro koliko je ljuto....... :heat:

moji vole tu ljutu, ali jedu onu bambijevu, iz prodavnice xD
ja nesto nisam odusevljena, a i nije nesto ljuta.....

naj bolja je,, bila i ostala milka sa celim lesnicima
i toblerone

aha i ja to volim....ali najbolja je domaca cokolada....meni teca doneo on bio u svajcarskoj i u meksiku pa mi doneo tu domacu nas kako je dobra cokolada......:DDDDD

Pedj@ 94 Dixy wrote:
aha......a jeste jeli nekada pravu cokoladu meksicku sa chilly papricicama......ima u sebi komadice papricice prava domaca.....nema ni kutiju nego neka baba pravi u polsasticarnici.....ja malo nisam umro koliko je ljuto....... :heat:

Meni bude muka ako je mrvicu zagrizem.

• Create New...