Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

xMichael

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xMichael

 • Birthday 05/09/1996
 1. Hello! I'm selling TWS (This Week's Specials), all of these are from 2009. Most of them are from February - August. But I also have some from September - December. I want your offers in 4999 or 999. Because I need moneys - and space in my chest. If there's a item, you need (and mean, than it's from that period) Just tell me the name. - Then I will see, if I have it. Maybe I just forgot to write it in the list. Food: (TWS from 2009) 25x Tortilla Chip 25x Mac'n'Cheese 25x Chocolate Egg 25x Sweet Mooncake 25x Prinskorv 25x New Potatoes 25x Matzo 25x Chocolate Poo 25x Candy Beans 25x Nyonya Kuih 25x Cendol 25x Baby Milk Furniture: 1x Pink Pet V Guitar 3x City Girl Makeup Table 5x Designer Hat Box Decor Garden: (Flowers, Homegrown items and seeds) 1x Paw Tulip Seed 2x Maypole 5x Red Carnication Others: (Wallpapers, Decors etc.) 1x Halloween Night Wallpaper 1x Haunted Mansion Wallpaper 2x Blue Beach Umbrella 5x Father's Day Gift Mug 5x Father's Day Card 1x Sand Castle
 2. Havde egentlig bare læst forkert, Troede de mente, At for at man kunne købe tingene skulle man ha' 100 Paw Pounds. Men bare mig. Og ja - Egentlig dejligt og være her, Nu når jeg ikke må være ovre hos "Heidi Plauborg" som jeg kalder det hi hi ja jeg syntes også at lilli e rfor meget charlotte nørgaard "bella" skrev pm til om hvad de rvar sket og jeg skrev til hend ehvad du skrev til mig og hun skrev lige tilbage i dg at hun syntes at dte er noget være lort og at hun syntes bestem tik det er fær for hun syntes folk har gjort dte som er værre end dig men har fået lov at blive el komme tilobage igen sagde hun Hmm ... Det lyder egentlig rigtigt kedeligt, Jeg var tit derinde om middagen ... Hmm .... Jeg er virkeligt, Ked af at jeg aldrig kan komme tilbage, Jeg er jo ikke så gammel - Og tænk hvis jeg vil på forum senere i mit liv, Det kan jeg åbenbart ikke. Jeg synes at hele sagen med min banning er noget værre noget. Jeg er egentlig mest ked af, Ikke og kunne snakke med Heidi mere, Hun er jo ikke online på Facebook ret tit. Hun er ligesom Joan "Thirill" Heilmann, Som for det meste er offline på Facebook. Men, Nu kan jeg jo sms'e hende ... :mbounce: :sarcastic: ja det er jo det rigtig træls det hele jeg syntes at man kunne lukke folk ude i x tid men så lade dem komme ind igen et vis antal ganeg indne man helt blev smidt ud og jeg er mere på fb end forum hi hi men jeg svaner dig inde på forum der er aldrig nogen der om efter middagen mere
 3. Havde egentlig bare læst forkert, Troede de mente, At for at man kunne købe tingene skulle man ha' 100 Paw Pounds. Men bare mig. Og ja - Egentlig dejligt og være her, Nu når jeg ikke må være ovre hos "Heidi Plauborg" som jeg kalder det hi hi ja jeg syntes også at lilli e rfor meget charlotte nørgaard "bella" skrev pm til om hvad de rvar sket og jeg skrev til hend ehvad du skrev til mig og hun skrev lige tilbage i dg at hun syntes at dte er noget være lort og at hun syntes bestem tik det er fær for hun syntes folk har gjort dte som er værre end dig men har fået lov at blive el komme tilobage igen sagde hun Hmm .... Jeg er virkeligt, Ked af at jeg aldrig kan komme tilbage, Jeg er jo ikke så gammel - Og tænk hvis jeg vil på forum senere i mit liv, Det kan jeg åbenbart ikke. Jeg synes at hele sagen med min banning er noget værre noget. Jeg er egentlig mest ked af, Ikke og kunne snakke med Heidi mere, Hun er jo ikke online på Facebook ret tit. Hun er ligesom Joan "Thirill" Heilmann, Som for det meste er offline på Facebook. Men, Nu kan jeg jo sms'e hende ... :mbounce: :sarcastic:
 4. Havde egentlig bare læst forkert, Troede de mente, At for at man kunne købe tingene skulle man ha' 100 Paw Pounds. Men bare mig. Og ja - Egentlig dejligt og være her, Nu når jeg ikke må være ovre hos "Heidi Plauborg" som jeg kalder det
 5. Hej søde Smut .. :friends:
 6. Tak ... :59: Egentlig sjovt, At vi har lige meget rep. ja dte tænkte jeg også på før kan du se hvem der har givet mig? Nej, Det kan jeg ikke ... Men tror du ikke vi skal smutte over i Corner'en. Inde vi går for meget :Offtopic:
 7. Tak ... :59: Egentlig sjovt, At vi har lige meget rep.
 8. hi hi ja mon ik det så da bare for fedt ud de nye ting til i næste uge men ud over jeg ik brýder mig så meget om hp må filmene jo ses engang jehg hars et de første 4 tror ejg dte er hi hi men tingene i ps er godt lavet i forhold til den sidte lange tid Ja, Jeg er enig - I denne uge, Har de virkeligt fået taget sig sammen, Og lavet noget ordenligt. :rock: håber bare at de kan gøre det lige så godt i næste uge så også du havde taget liljans ide med hertil med ps om et år hi hi smader godt fundet på søde Ja - Der kigger hun jo ikke alligevel ... :mbounce:
 9. hi hi ja mon ik det så da bare for fedt ud de nye ting til i næste uge men ud over jeg ik brýder mig så meget om hp må filmene jo ses engang jehg hars et de første 4 tror ejg dte er hi hi men tingene i ps er godt lavet i forhold til den sidte lange tid Ja, Jeg er enig - I denne uge, Har de virkeligt fået taget sig sammen, Og lavet noget ordenligt. :rock:
 10. Hej allesammen Der er kommet nye ting I kasserne idag ..... :biggrin: : Hibiscus Hairpin (BMB) Flying Pet Wall Sticker (GMB) Magic Bunny Hat (GMB) I Cafe'en er der kommet en ny kage som hedder "Danish Pastry" og ligner en Dansk Kanelsnegl.
 11. Jeg bryder mig heller ikke rigtigt om Harry Potter. Men de her ting er for vilde. Jeg glæder mig helt vildt til I næste uge.
 12. I have complete alot of 99 projects - Most of them for Food. Look here: 99 x Chocolate Egg 99 x Prinskorv 99 x New Potatoes 99 x Matzo 99 x Chocolate Poo 99 x Tortilla Chip 99 x Kolak 99 x Candy Beans 99 x Baby Milk 99 x Cendol :4:
 13. Hvad synes I om det nye tema - Magisk/Harry Potter tema .. Skriv jeres meninger her, Så vil jeg blive glad .. :biggrin: :
×
×
 • Create New...