Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Guest

No post mode specified message

Recommended Posts

Guest Guest

Sometimes when I try to post it says:
No post mode specified

What does that mean?
Here is the picture,happened right now:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think your connection was reset while typing...
i'll let the mayor have the final word congratulations

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Reset? how?
I`m really confused

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this problem myself...it happens if you go to write a message, but dont send it straight away, of if the server has a glich and temporarily signs you out Sad

I'm sure Mr Mayor will be able to give you more info though, and hopefully let us know how to stop it happening Laughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Will do Mayor! Smile
Thank you all for your support Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Here is the picture,happened right now:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

I feel sorry for your siggy...
I`m going to that thread right now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

And it happened again! Sad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I really can't help with this one. I am sure Mr Mayor or the tech people will get back to you as soon as possible Ashamed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

And it happened again

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll make sure Mr Mayor is aware of what is happening, and I know he will do everything he can to help congratulations

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Thanks Lea. Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
Google Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
I have managed to find the solution for this issue.
I open google chrome,and then I open firefox,and load psfc. then i close firefox and open google chrome again and it is back to normal...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Well,Mr. Mayor is trying to do the best for this forum and I appreciate that

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest
I tried to open firefox and then on googlechrome but now it doesn`t work on GC... I use firefox now,and my firefox is really laggy...

Share this post


Link to post
Share on other sites
i also have this issue some times both on my and my dads com. and on my com i use firefox but on my dads i have use both explore and crome

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know Mr Mayor has been trying to work to fix this...so please bear with us...we will get it sorted as soon as possible congratulations

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

I know Lea Laughing
As Fashionista said,Mr. Mayor is the best!!!

(and you too... Smile)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest


(hey,this gives me an idea!!!!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

yup! in the cafe! congratulationscongratulationscongratulations
creating a new thread now Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Created the thread Laughing

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.