Tromo3 0 Posted January 28, 2010 A možda i milenijum jer mi brat zaboravlja slat a dobijam od drugih članova a većinom duplikati bronza. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted January 28, 2010 znaci da ima veze sa stikerima HVALA Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted January 28, 2010 I sa aceegnrsv hntu.Probaj otkriti šta sam postovao. Jeli mi jedini postujemo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted January 28, 2010 ma mrzi me e za ostale... svi ce doci valjda ponovo sutra Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted January 28, 2010 @Lazar Ne mogu vjerovati da nisi primjetio da sam našao Gileta ( Wally-a). Share this post Link to post Share on other sites
Nenchica 0 Posted February 6, 2010 evo da vas pozdravim i ovde...Dakle, manje vise se svi znamo.... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 6, 2010 Dobro Došla U PSFC. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 6, 2010 caos.....dobro dosla.........Tromo jel znas ti zasto su svi clanovi sa balkana opet nestali.......bas sam juce gledao niko vise ne dolazi ovde sem nas cetvoro ponovo.....i ja sam bio malo na forumu ove nedelje zbog privatnih problema ali opet.....dodjem bar 2 puta na dan...... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 6, 2010 JA nemam pojma zašto niko ne postuje. Twet najviše željela ,a malo postuje u Balkanskom corneru. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted February 6, 2010 nenoooo...dobrodoslaa!! samo ne znam sto niko vise ne dolazi.. tromo..... nisam ni je stalno na forumu.. zvala sam ih 30, doslo ih 7, jedino je martina aktivna, a visnja je obrisala nalog nmg ja da ih teram da dolaze.... Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 6, 2010 ja sam aktivan koliko mogu zato sto nemam mnogo slobodnog vremena ovih dana.....ja sam ipak srednja skola a i imam 2 probe dnevno a moram malo i iz kuce sa frendovima izaci pa nestignem......bicu aktivniji kad prodje ovo resetanje ocena....sad je tek pocetak pa moram da ucim da mi se ne nagomila................ Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted February 6, 2010 tweet nisi ti kriva sto oni ne dolaze.......ja sam pozvao par mojih prijatelja i svi su dosli jedanput a sad im se neda................. Share this post Link to post Share on other sites
morrbido 0 Posted March 27, 2010 pozdrav svima! ja sam Toni iz Iloka kod Vukovara.. Lazar mi je rekao da bi trebao doći tu pa evo me Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 27, 2010 aman bre, kako me se ne secas...?a jel se secas medvedica? Share this post Link to post Share on other sites
Miodrag14 0 Posted January 10, 2011 Zdravo svima ja se zovem Miodrag,idem u srednju Tehnicku skolu u Apatinu..a zivim u Sonti...obozavam pet society..omiljena boja plava..aktivnost:igranje kompa...i bla bla bla...itd... :-D Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted January 10, 2011 pozz....dobro dosao.........ovoaj corner i nije bas aktivan posto imamo 3 balkanca sa tobom trenutno.....LOL.... Share this post Link to post Share on other sites