Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Hajmo pričati o hobijima. Je li skupljaš pare da kupiš kuću gdje ćeš čuvati sve stvari koje skupljaš ili sjediš za stolicom i pleteš džempere? Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted February 15, 2010 ja bi pre plela dzempere, ako mene pitas Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted February 15, 2010 Ono je bila šala mislio sam zaprave koji su ti hobiji?Ja skupljam šta mi dođe pod ruke. Share this post Link to post Share on other sites
MissQueen 0 Posted March 9, 2010 Ja iz svakog lokala iznosim kesice sa secerom (ako imaju logo) p.s. 'el ovde osim tromo2, tweet40 i lazar-a nema nikog vise sa Balkana? Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 9, 2010 aaa, ja sam bila odusevljena kad su u jednom kaficu u bugarskoj imali 3 vrste kesica: beli, zuti secer, i vestacki zasladjivač inace, nemam neki specijalni hobi... ima ih jos, ali nece da dolaze (mrzi gi -.-) Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 9, 2010 ima mene......ja dolazim tweet kad god sam na forumu nemoj tako...xDDDDD......heheh zezz se u zadnje vreme je moj pet zapostavljen zbog skole ........uuuuuuuuuuuuu.........o hobijima bi mogao pricati do sutra........evo nekih....FolklorTamburasvaki dan idem na trcanjeskupljam olovkepisem tekstove svojih omiljenih pesamaskupljam skoljke ali samo one koje sam izronim....nevolim da kupujem prosle godine smo ja i sestra doneli oko 150 skoljki sa mora od kojih su neke veoma retke....skupljam male flasice od 0.5 l....XDDDDDskupljam istorijske,geografske i kulturne casopise i knjige(enciklopedije....xDDeto nemogu se setiti vise ali ima jos stvari 100 % Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 9, 2010 u jee, i jos ti ostaje vremena da igras pet xD Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 9, 2010 Ja sad imam oko 1,000,000 hobija i stvari sta skupljam. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 9, 2010 pa naravno tweet...........za pet se uvek nadje malo vremena.... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Započeo novi hobi: Skupljati sve što ima veze sa tigrovima i lavovima ( Ako nađem išta) Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 14, 2010 lep hobi..........ja poceo da preuredjujem svoju sobu u stilu kina/japan.........hocu da je krecim u drecavo zelenu a jedan zid da prekrijem bambusovom trskom............ovaj vikednd sam pravio shoji prozore sa dezenom bambusa postavicu sliku sutra i nekakve case sa skoljkama za ukras........... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Blago se tebi ti imaš svoju sobu. Ja bi svoju i Zidi Plafon prefarbao u nešto tamnu narandžastu i puvukao bi crne linije da liči na tigrove. Share this post Link to post Share on other sites