Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Koje za za vas trebao da predstavlja Srbiju u Euroviziji? Ja mislim da je trebali Emina ili Oliver. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 14, 2010 ja nemam pojma, jer su nesto iskomplikovali zbog one j****e cipele od prosle godine, i msm da nije bilo beovizije -.-sacu da vidim na sajtu RTS-a pa cu da ti kazem... Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 14, 2010 emina sa nekom ooodvratnom pesmom bem ti cipelu... Share this post Link to post Share on other sites
MissQueen 0 Posted March 14, 2010 Oliveeeeer Imao je najbolju pesmu, i scenski nastup im je bio eeeextra Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 14, 2010 nazalost predstavlja nas onaj krele stankovic koji ima zurku ko Lady GaGa......zurka je EXTRA ali za zenske ......pesma je sr**e .....a najgore od svega je sto one 4 koze iza njega skacu jedna na drugu u narodnoj nosnji....msm bruka i sramota......procemo jos gore nego prosle godine..........a jadni smo sta se moze.......jel bosan i crna gora izabrali pesmu......hrvatska pesma mi se svidja...... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Bosna izabrala nekoga. Nemam pojma ko je. Sad gledam koje će pjesme biti na Eurosongu. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 14, 2010 hehhee.....ajd postavi ovde kad dodje na youtube............hoces...???? Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Da postavim sta? Plesmu za Bosnu i Hercegovinu. Nikad je nisam čuo, a nemam pojma ni ime pjeača i pjesme. Share this post Link to post Share on other sites
Pedj@ 94 Dixy 0 Posted March 14, 2010 heheheh....ok.......potrazicu je ja na youtube sutra... Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Možda nađeš na stranici Eurovizije o pjesmi za Bosnu i Hercegovinu ( Ako budeš imao sreće( jer ja nemam)) Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Za Euroviziju (mrsko mi je prevodit)Malcolm Lincoln & Manpower 4 to Oslo for EstoniaGiorgos Alkaios & Friends will wave the Greek flag in OsloJosh flying the flag for United Kingdom in OsloLena Meyer-Landrut gets German ticket to OsloSweden: Anna Bergendahl to OsloPoslije nalazim za ostle. Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 14, 2010 Vukašin Brajić-Munja i Grom za BiH. Al su dosadni na biranju. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawn. Samo kad pjevaju je dobro. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 14, 2010 Pedj@ 94 Dixy wrote:nazalost predstavlja nas onaj krele stankovic koji ima zurku ko Lady GaGa......zurka je EXTRA ali za zenske ......pesma je sr**e .....a najgore od svega je sto one 4 koze iza njega skacu jedna na drugu u narodnoj nosnji....msm bruka i sramota......procemo jos gore nego prosle godine..........a jadni smo sta se moze.......jel bosan i crna gora izabrali pesmu......hrvatska pesma mi se svidja......NIjE VALJDA ON????????*pada u nesvest*zvinte na izrazima, ali lik je g*y...nnnneeverujem....?? O____Okad je uopste bila beovizija? znam da su nesto k****i kako ce boga pitaj kako izabrati nesto, s nekim kompozitorima itd.... uopste nisam znala da ce biti beovizija a kad je evrovizija?koji je ziro racun da uplatim pare, da se kupi puska, da se ubije milan stankovic? *trci na joutube da cuje tu, najverovatnije ogavnu, pesmu*p.s. izvinjavam se na ''izrazima'', ali sam uzasno iznerviana, bolesna sam, i sad tek kad sam cula za onog g*ya, ima da mi skoci temperatura na 42... cu da mrem O___o Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 15, 2010 Uerovizija je u subotu u maje ili 1. ili u 2. subotu (Finale) Ja se nadao da ce biti Emina ili Oliver za Euroviziju. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 15, 2010 https://www.youtube.com/v/UsuejPdlSmy1. ko mu je ljubica???2. sta izvode one iza njega??3. 0.50 - 0.53 what the fudge to radi? O_o4. ja evroviziju necu gledati. sramota me je sto srbiju neko ovakav predstavlja5. ako se ne slazete, pa ne morate. ovo je moje misljenje_____komentar na tekst pesme____________hej, stisni me, kisni me -- wtf znaci kisni me? O_o ....Beograd, Beogradtri puta po naski je -- aa? sta je bre tri puta po naski?....Beograd, Beogradja bezobrazan -- kakve to effing veze ima? Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 15, 2010 kisni znači neš kao poljubi.Misliš da je pjesma Srbija ne valja. ona je 1,000,000 bolja nego za BiH. Share this post Link to post Share on other sites
tweets 0 Posted March 15, 2010 ma ovo je propast, oni ocekuju da ce da pobede sa OVIM? O___o Share this post Link to post Share on other sites
Tromo3 0 Posted March 15, 2010 Možda bi sa Eminom Pobijedili, aliusput i ta je pjesma dobra. Na Euroviziji će Milan sam biti kad Pjeva. Mislim tako- Share this post Link to post Share on other sites