Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kimilla

Members
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kimilla

 • Birthday 05/28/1986
 1. AGAIN another week whit COOL items - I cant waaaaaaaaaaait.
 2. Skal lige ha' fjernet hakket så jeg ikke får mails om denne tråd.
 3. Hejsa. Ville lige hilse på inden jeg smutter i seng - Må heller få taget en hård og kontakt beslutning, og snart klikke på et røde kryds.
 4. OMG. :wow: - Really cool items next week!!! Can't wait.
 5. So great whit this thread!! (And thanks... )
 6. Wow again so cool items. Cant wait. - The Hors doll is just SO cute!!
 7. I just love the cat poster And the painting. - And also really love the window. Cant wait now.
 8. I think your a right about that - Sad not to have cash coins.
 9. Hyggeligt - Men nøj, det bliver svært at følge med alle steder. *lol*
 10. wow tør man mon så sige stort hej på dansk til sin landsmand :blush2: : hvad mon pettens navn er den skulle vel ik hedde kimilla ha ha, jo pet Kimilla her. Hejsa søde smut! hi ja det var ik så svært at regne ud søde hvem du var hihi nacnet er jo lidt afslørende hi hi men det e rmit jo også trro også michael er he ret sted Ja, jeg kan ikke lige frem gemme mig med dette navn - Der er god chance for at folk finder udaf at det er mig. - Jeg har i hvert fald ikke set det blive brugt andre steder. Ok, jeg har kun været her meget lidt - Så det er meget nyt for mig stadigvæk. hi hi okay søde har været her en del nu men vil lige smutte ud at gå en tur id et gode vejr irl.. du kan jo evt. holde michael med selskab i playfish........ ses søde og håber du falder til bare spørg his der er noget du vil vide så skla jeg se om jeg kan hjælpe og dejligt at andre også har fundet vejen herind til mig for det er bare fedt med de drop auktione og konk. mv.v Tusinde tak søde smut. Ja drop auktionerne er bare kanon fede - Var med i min første/de første igår. - Virkelig fedt. Vi snakkes ved det ene eller det andet sted. =)
 11. wow tør man mon så sige stort hej på dansk til sin landsmand :blush2: : hvad mon pettens navn er den skulle vel ik hedde kimilla ha ha, jo pet Kimilla her. Hejsa søde smut! hi ja det var ik så svært at regne ud søde hvem du var hihi nacnet er jo lidt afslørende hi hi men det e rmit jo også trro også michael er he ret sted Ja, jeg kan ikke lige frem gemme mig med dette navn - Der er god chance for at folk finder udaf at det er mig. - Jeg har i hvert fald ikke set det blive brugt andre steder. Ok, jeg har kun været her meget lidt - Så det er meget nyt for mig stadigvæk.
 12. wow tør man mon så sige stort hej på dansk til sin landsmand :blush2: : hvad mon pettens navn er den skulle vel ik hedde kimilla ha ha, jo pet Kimilla her. Hejsa søde smut!
 13. Hi, i'm new in here - I'm from Denmark.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.