Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hassan

Members
  • Content Count

    4564
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hassan

  • Birthday 06/14/1975
  1. ............ pas raok hidang karipap ngan kopi... terbayek..
  2. cam ner aku tak raok.. ko da terguling guling kat situ 'ala hassan ..ala hassan.. aku rela butakan mataku dari mlehat evo tu jatuh ke tangan ko.. "..... da macam citer ibu mertuaku jadinyer... ... takder la gurau jer.. apa la sangat raok tu ..aku pun dapat free jer dari mat bear.. lagipun sharing is caring ....
  3. wuhoo.. nice and awesome stuff.. guess which one is mine.. ekekeke.. got somethin to do with the weekend.. .. thanx bro.. u da man...
  4. hassan

    RAOK from ozzie land

    sempena bulan puasa ni apa ada hal bro cuma ko pun pas ler kat aku bs monster berbumbung tuuu.....amacam ada brani..
  5. whoa.. congrats bro..its sinclairs birthdya but we r the ones getting presents.. muchos gracias bro sinclair..
  6. hassan

    ROAK from CKH

    ooitt!! U dont have meh??? got... sajer simpan banyak banyak macam hassan.. ... the more the merrier mah
  7. menggigil.. parkinson ker... anyways congrats on your RAok.. it is really a nice piece to have.. awesome job xebec.. will post my 'red neck' car soon..hehe
  8. hassan

    ROAK from enyomic

    awesome gesture there.. kudos both of ya..
  9. hassan

    RAOK from Shakz

    wah itu raok terlebih sudah tu. raok ada 'makna' tu hahaha..... when do i get to be raok by you????
×
×
  • Create New...