Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
cham2020

Gathering at JB on Saturday

Recommended Posts

adui.... i will at UTM tomorrow and also on Monday
so siapa siapa free datang lah lawat i

Share this post


Link to post
Share on other sites
majesta kid wrote:
tak ajak pong... Smile


Kita berdua jumpa dua orang pun ok, lama dah tak jumpa. Apa khabar?. masih hauling dan meniaga di kg. melayu lagi ke? Selamat hari jadi Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
majesta kid wrote:
tak ajak pong... Smile


Kita berdua jumpa dua orang pun ok, lama dah tak jumpa. Apa khabar?. masih hauling dan meniaga di kg. melayu lagi ke? Selamat hari jadi Very Happy


hai bos long time no see...saya baik2 aja..ok gak skarang haul sket2 je lepas dapat anak april lalu..saya masih lagi niaga kat kg melayu...bro ada apa2 yg spare ke ble let go kat saya,...

Share this post


Link to post
Share on other sites
majesta kid wrote:
sahama wrote:
majesta kid wrote:
tak ajak pong... Smile


Kita berdua jumpa dua orang pun ok, lama dah tak jumpa. Apa khabar?. masih hauling dan meniaga di kg. melayu lagi ke? Selamat hari jadi Very Happy


hai bos long time no see...saya baik2 aja..ok gak skarang haul sket2 je lepas dapat anak april lalu..saya masih lagi niaga kat kg melayu...bro ada apa2 yg spare ke ble let go kat saya,...


Shocked wah...kenangan manis kawan lama...tapi masih hothwheels pumya pasal Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
msclee wrote:
majesta kid wrote:
sahama wrote:
majesta kid wrote:
tak ajak pong... Smile


Kita berdua jumpa dua orang pun ok, lama dah tak jumpa. Apa khabar?. masih hauling dan meniaga di kg. melayu lagi ke? Selamat hari jadi Very Happy


hai bos long time no see...saya baik2 aja..ok gak skarang haul sket2 je lepas dapat anak april lalu..saya masih lagi niaga kat kg melayu...bro ada apa2 yg spare ke ble let go kat saya,...


Shocked wah...kenangan manis kawan lama...tapi masih hothwheels pumya pasal Razz


Agaknya sudah lama tak jumpa pasal bini dia tunggu bersalin. sekarang sudah keluar. Tanhiah kepada Majestic Kid. This early month ada gathering di MCD pandan sama dengan Prabha and demonicle. Got roak from Prabha. His got alot of fantastic diecast collection in JB. Anyhow I have a good time with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
msclee wrote:
majesta kid wrote:
sahama wrote:
majesta kid wrote:
tak ajak pong... Smile


Kita berdua jumpa dua orang pun ok, lama dah tak jumpa. Apa khabar?. masih hauling dan meniaga di kg. melayu lagi ke? Selamat hari jadi Very Happy


hai bos long time no see...saya baik2 aja..ok gak skarang haul sket2 je lepas dapat anak april lalu..saya masih lagi niaga kat kg melayu...bro ada apa2 yg spare ke ble let go kat saya,...


Shocked wah...kenangan manis kawan lama...tapi masih hothwheels pumya pasal Razz


Agaknya sudah lama tak jumpa pasal bini dia tunggu bersalin. sekarang sudah keluar. Tanhiah kepada Majestic Kid. This early month ada gathering di MCD pandan sama dengan Prabha and demonicle. Got roak from Prabha. His got alot of fantastic diecast collection in JB. Anyhow I have a good time with them.


nak join gak..mana tau ada rare item yg berkenan nak jual... Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
wanna revive ... c anyone interested to meet on 25th June or not.... I will be making a trip to JB

Share this post


Link to post
Share on other sites
i'd no longer go to JB this couple of months.. sorry..

Share this post


Link to post
Share on other sites
enyomic wrote:
wanna revive ... c anyone interested to meet on 25th June or not.... I will be making a trip to JB


If I am not in KL on that date I will be there for you. cool

Share this post


Link to post
Share on other sites
vidoe apa? Anyway I'm going to JB to meet up with Prabha and Adrian for dinner. Will be somewhere nice to chat and talk about the hobby.

Anyone got a good place to have the dinner please give a SHOUT!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Last gathering with prabha and Desmond at Mcd Pandan in 2010.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New KFC outlet recently opened at Taman Perling JB

 dsc03420.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
New KFC outlet recently opened at Taman Perling JB

 dsc03420.jpg


how to get there .. i coming via kaki dua lah

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok guys update ... tommorrow last minute meet up at JB C4 mcd from 8pm onwards ...

I will be there

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.