Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

jay11

Members
  • Content Count

    165
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jay11

  • Birthday 09/24/1979
  1. nice beb...sedap sekali kambing yang dibelanja oleh jimi....perjumpaan yang dihadiri kira 40 org tu mmg terbaik...thanks pada jimi dan yang hadir...
  2. tu bukan seksi tu lucah....heheheheh....aku cadang next TT nak pakai kain batik ngan baju pagoda jer...aku nak tgk flip sanggup tak dok sebelah aku...
  3. elehhh...biasa ler tuuuu....baru seksi..lagi pun biasa ler malam jumaat...
  4. cun...terbaik....bangga aku jadi rakyat putrajaya.....nak offer ko aper ekkkk....
  5. hahahahah...tul2....kena tunggu penuh kesobaran ler nampaknyer...wekeekekekke..kang ada yang jadi damansara jadi cheras...cheras jadi bangi nihhhh
  6. siut jer...aku baca topic nih...sib baik aku tertinggal jauh...tapi malam tadi mmg best laaa...terbaek...meriah sungguh...mintak2 ler lagi ramai yang datang pada sabtu nih...yang kat luar putrajaya pun kalau lapang mai ler singgah... ada kemunculan artis paling popular 2010 Shaheizy Sam pada ari sabtu nih....
  7. DTC dah unfriend aku ker??? aku dah post join pun nama tak de... tak pe le...biar ler aku membawa diri bersama hati yang lara....
  8. bro..pasti ker 29/7 tu ari sabtu...ker aku salah kelender.... 30/7 yang sabtu kan.... tak kisah ler ari apa pun.... aku join... potluck aku berupa manisan...dan kete drag sebiji dua wat race...aku bawak siap geran sekali senang kalau kalah amik terus....
  9. cehhhhh...ko jgn sampai aku hack tipon tu jadi ipad...
  10. jgn study beb...ni tahap tertinggi beb...tak kena gaya leh gila ising beb...heheheh
  11. muscle car pun kalau asik start panas engin jer tak guna beb...kena bawak pusing highway kadang2 kena tekan minyak selalu...kang piston engin lemau
  12. tunggu ler kot2 bini aku bagi aku kawen lagi satu...leh aku beli wat hantaran....heheheh
  13. heheheh...ni sessi cambahan ilmu...ko tak tgk RG Sukan punya hp 3310 leh wi fi mamak...heheheh
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.