Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
darthvader

Potluck at Putrajaya DTC (name updated at 1st posting)

Recommended Posts

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Merujuk kepada perkara diatas warga Putrajaya DTC ingin menjemput semua warga HWCM dan keluarga ke Potluck Putrajaya DTC pada:-


Tarikh : 30/07/2011 (Sabtu)
Waktu : 10 pagi - ??
Lokasi : Presint 18 berhampiran DTC berdekatan tasik.
Aktiviti : Makan-makan,minum-minum,mini sale dan "race".

2. Majlis ini diadakan sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan dan juga julung-julung kalinya warga DTC menganjurkan majlis seperti ini. Sukacita juga dimaklumkan semua yang berminat hanya perlu membawa makanan yang ingin dikongsi kerana peralatan seperti pinggan dan cawan kertas disediakan. Minuman juga dihidangkan secara percuma. Sehubungan dengan itu, saya mewakili DTC ingin membuat kepastian mengenai penyertaan tuan-tuan dan puan-puan sekalian didalam acara ini. Saya juga ingin meminta bantuan bagi pemilik "hotwheels track" untuk meminjamkan@menaja penggunaan "track" semasa majlis ini berlansung.

3. Kerjasama dan perhatian dari pihak tuan-tuan dan puan-puan amatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

Individu yang telah setuju:-

1:darthvader -
2:the1uncle
3:mushroom - track v drop
4:santonie
5:matbear - kuih karipap kentang 30 bijik cukup???, ais 1 beg besar, track v drop
6:advedder
7:kown - 2 jenis sandwich
8:hassan - twisties 3 bungkus(besar punyer kot)
9:wildspirit - track
10:jay - manisan
11:rgsukan
12:sahama - korma safia 3 bungkus
13:rajazlanshah:

Aktiviti yang telah dibincangkan :-

akan ada 2 kategori race, rubber dan plastic tyre.Method race masih belum ditentukan lagi.Jadi anda disyorkan membawa kereta-kereta yang anda suka seberapa banyak yang boleh.


Sila hubungi :-

1)darthvader(wan)-019.4930.977 / 016.2095.077
2)the1uncle(acu)- 019.5111.636
3)matbear- 012.237.4647

Share this post


Link to post
Share on other sites

whoa.. aku ingin mengahdiri majlis yg mulia ini... aku bwk twisties 5 bungkus... cheerscheerscheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ada hotwheels track..mesti ada race..race day mesti ada yuran...free race amacam?
yuran satu keta loose...top 3 ambik semua keta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wildspirit wrote:
Ada hotwheels track..mesti ada race..race day mesti ada yuran...free race amacam?
yuran satu keta loose...top 3 ambik semua keta.


race ikut style street racer.....
kalah... bagi keta...

xda yuran kot...
korg petik je ngan sapa korg nak race...
if petikan korg di accept... so.. RACE TIME..
then.. sapa kalah... keta kena bg yg menang...
hahahahahahahahahahaa....

sapa yg takut... xyah race..... hahahahahhaa....

Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader...

lu punya ayat.. mmg ayat kerajaan nak wat panggilan mesyurat la...
sure lu copy paste dr mana2 surat jemputan nie kan...???

ahaxz....
borang pengesahan kehadiran x attach skali ker...????

hehehehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nak tuju lagu boley.... aku pakai baju kuning... muka brutal tp dalam hati ada rusuhan Twisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
bro..pasti ker 29/7 tu ari sabtu...ker aku salah kelender.... 30/7 yang sabtu kan.... tak kisah ler ari apa pun.... aku join... potluck aku berupa manisan...dan kete drag sebiji dua wat race...aku bawak siap geran sekali senang kalau kalah amik terus....

Share this post


Link to post
Share on other sites
DTC - Dobi Trade Centre...hehehehe.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
double trouble club i think.... confused


ikut pahaman masing2... ader dobi trade centre, ader dabel trabel club, kalau hassan nyer pahaman dangdut terlajak club kot... hahahaha...

aku join... aku ader track v-drop... aku bwk sklali sebijik kreta juara bertahan... dan sebijik kreta juara menanti...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
bro..pasti ker 29/7 tu ari sabtu...ker aku salah kelender.... 30/7 yang sabtu kan.... tak kisah ler ari apa pun.... aku join... potluck aku berupa manisan...dan kete drag sebiji dua wat race...aku bawak siap geran sekali senang kalau kalah amik terus....


YUPP...aku rasa 30 / 7 / 2011 ialah sabtu....29 adalah jumaat....ejas balik bro...

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:


race ikut style street racer.....
kalah... bagi keta...

xda yuran kot...
korg petik je ngan sapa korg nak race...
if petikan korg di accept... so.. RACE TIME..
then.. sapa kalah... keta kena bg yg menang...
hahahahahahahahahahaa....

sapa yg takut... xyah race..... hahahahahhaa....

Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


yup pinkslip.


flip wrote:
darthvader...

lu punya ayat.. mmg ayat kerajaan nak wat panggilan mesyurat la...
sure lu copy paste dr mana2 surat jemputan nie kan...???

ahaxz....
borang pengesahan kehadiran x attach skali ker...????

hehehehe...


well hari2 keje mengadap benda mcm ni..biasa la kerani cabuk la katakan..

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku ada track V-drop.. bole kasi pinjam...
nanti aku pass mase mid-week mini gathering nanti...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
bro..pasti ker 29/7 tu ari sabtu...ker aku salah kelender.... 30/7 yang sabtu kan.... tak kisah ler ari apa pun.... aku join... potluck aku berupa manisan...dan kete drag sebiji dua wat race...aku bawak siap geran sekali senang kalau kalah amik terus....


siap geran tuuuuuu.... baru betul STREET RACER style...!! lol!lol!clapclap

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:


yup pinkslip.





ko jgn lupa pakai bra warna pink.....
wat flag masa race nnt.....
baru la fast and furious...
LaughingLaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
acu join...sapa ada track bwk jer..kita smbung2 kasi panjang...
sapa kalah kite bakooorr je ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
the1uncle wrote:
acu join...sapa ada track bwk jer..kita smbung2 kasi panjang...
sapa kalah kite bakooorr je ...


acu klu xjoin.... mau kena sunat kali ke-2 kot kat bdk2 nie nnt....
tuan rumah tu DTC..!! hahahahahahhaa.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jhc7598 wrote:
salah tu..
DTC = Dajal Tak Cinta


mcm bestz je perkataan tu.......

Share this post


Link to post
Share on other sites
jadi disini boleh saya dapatkan list siapa yang setuju???

1:darthvader
2:the1uncle
3:mushroom
4:santonie
5:matbear
6:advedder
7:

Share this post


Link to post
Share on other sites

oittt..nama aku x de ke? majuk la cmni..asik dpinggir ja Crying or Very sad

Share this post


Link to post
Share on other sites
H.R.H HASSAN EL SUPREMO akan mencenmar duli dekat ini majlis.... beta mau tengok santonie pakai itu baju leprekaun... ahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
oittt..nama aku x de ke? majuk la cmni..asik dpinggir ja Crying or Very sad


same-same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hahahahaha hampeh la korg..aku letak nama based org yg confirm la...baiklah aku letak dkt page 1 nama yg confirm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DTC dah unfriend aku ker??? aku dah post join pun nama tak de... tak pe le...biar ler aku membawa diri bersama hati yang lara....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
DTC dah unfriend aku ker??? aku dah post join pun nama tak de... tak pe le...biar ler aku membawa diri bersama hati yang lara....


aku pn same jay,,, sob sob sob...

Share this post


Link to post
Share on other sites

beb..buat menu list..nti xde la bawa yg sama..
contoh:
kown - bawa cekedis Cool

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:


aku pn same jay,,, sob sob sob...


keypad ko! aku tepon tadi kate balik kampung! pkul laju2 dgn tenga hassan kang!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
DTC dah unfriend aku ker??? aku dah post join pun nama tak de... tak pe le...biar ler aku membawa diri bersama hati yang lara....


yg nie mmg lawak... hahahahahhaa.... adeh... sakit perut gelak.... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
hahha.. mmg terbaik! nama ko tak de pun flip? cinta beralih arah ke? hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
ADVedder wrote:
hahha.. mmg terbaik! nama ko tak de pun flip? cinta beralih arah ke? hahaha


ada la.. ko yg xnampak nie..... yela.. mentang2 la aku xda keta hotwheel rare2 mcm ko....
ahaxz... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites

presiden penaja... cadangan kown suh buh skali menu di bawa amat lah bernas... memandangkan tema potluck kan... bleh laa listkan jugak alatan2 yg perlu

1:darthvader
2:the1uncle
3:mushroom - track v drop
4:santonie
5:matbear - kuih karipap kentang 30 bijik cukup???, ais 1 beg besar, track v drop
6:advedder
7:kown - cekedis
8:hassan - twisties 3 bungkus(besar punyer kot)
9:wildspirit - track
10:jay - manisan
11:rgsukan
12:sahama - korma safia 3 bungkus

penghuni berdekatan bleh kot nak mintak tolong buat air nanti... hmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
oooooo....mentang mentang la aku tak dapat nak pegi...korang pun dah tak nak kawan dengan aku....

Share this post


Link to post
Share on other sites
xeifu wrote:
oooooo....mentang mentang la aku tak dapat nak pegi...korang pun dah tak nak kawan dengan aku....


mcm budak2 laaa merajuk... Razz ... xper2 nnt aku suh lisa surihani ngan mia sara kawan ngan ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aduh tarikh yang tertera gagal hadir ada kat kedah lagi..wah menarik..nanti jangan lupa belanja gambor xtvt.. Moga semuanya berjalan dengan lancar..amin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ehh..x jdi cekedis..bawa sandwish 2 jenis Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.