Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

djaggat

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About djaggat

  • Birthday 05/22/1977
  1. merelit bak bintang di langit! hehe
  2. yay!!!!!!gonna meet new friends.....wooohooooooo....
  3. hobi ni bagaimana kita menghargai sesuatu yg kita minat..dan berkongsi dgn rakan yg sama. mungkin koleksi yg kita ada nilainya tinggi berbanding dengan rakan yg lain. tapi saya percaya pada quote "sharing is caring". tak bermakna koleksi kita ciput dan lekeh membuatkan kita tersisih drpd rakan2 dalam grup ni. kerana kita semuanya sama..iaitu kita berkongsi SLOGAN yg sama.. "BIG PASSION FOR SMALL CARS"......
  4. saya nak join..nombor hassan saya takde..
  5. ada ke sesi trade keta? saya ada byk ducati putih 2010, datsun putih 310 bluebird 2010, honda civic type r matchbox (orange), dll
  6. djaggat

    newbie member..

    thanks guys. most of the hw's were bought loose at loken, ipoh last 2 year. i was poisoned to keep them carded as i surf most of the other collectors' blogs. i've another type of models. tomica. i'll share them another time. my blog http://djaggatsgarage.blogspot.com
  7. djaggat

    newbie member..

    thanx..tapi ngkorang punye koleksi lagilah tahap dewa..lagi hebat daripada wa
  8. djaggat

    newbie member..

    Hehe rileks diorang gurau je tu.. w2elcome to this forum! haha3.paham2.
  9. djaggat

    newbie member..

    . saya bukan ipoh. bidor mali. pekan byk petai dan trafik jam bila musim perayaan
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.