Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sahama

Putrajaya Gathering V.2

Recommended Posts

matbear82 wrote:
kown wrote:
wowww..best nih..jualan murah..tpi ada kursus la plak kt KL


hasil risikan kerjasama cia, fbi, kgb, gerakkhas, dan mat rempit mendapati:-
1- bnyk racun dgn harga murah2...
2- cubaan pihak2 pengganas membeli racun2 tersebut sebelum jam 10am digagalkan oleh YB maza
3- hanya yg dtg awal akan mendapat pulangan lumayan...
4- ahli2 puspanita juga terdiri drpd kongsi2 gelap anak dara terlampau dan janda2 bergetah
5- cakap x guna, kasi update laaa.....

jocolorTwisted Evil

esok aku on...


eden pun dah gogar nih.. silap2 sok emergency leave.. ahahahhaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
smadli07 wrote:
matbear82 wrote:
jay wrote:
lagi satu, show akan diadakan dari pukul 10 am sampai 4pm....


nice info bro... jocolor show terbaek!!!


tigershow?? matbear show???


nnt jgn nangis wei tgk hasil2 buruan... aku bela beruang jer laa... kown ader bela rimau... dalam poket seluar... hahahaha... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
matbear82 wrote:
kown wrote:
wowww..best nih..jualan murah..tpi ada kursus la plak kt KL


hasil risikan kerjasama cia, fbi, kgb, gerakkhas, dan mat rempit mendapati:-
1- bnyk racun dgn harga murah2...
2- cubaan pihak2 pengganas membeli racun2 tersebut sebelum jam 10am digagalkan oleh YB maza
3- hanya yg dtg awal akan mendapat pulangan lumayan...
4- ahli2 puspanita juga terdiri drpd kongsi2 gelap anak dara terlampau dan janda2 bergetah
5- cakap x guna, kasi update laaa.....

jocolorTwisted Evil

esok aku on...


eden pun dah gogar nih.. silap2 sok emergency leave.. ahahahhaa


aku ingat nak bwk keta2 comel laa esok... mini dan kumbang... kasi keghairahan sket... senang sket nak kasik ayat...

Share this post


Link to post
Share on other sites
hahahaa.. bawak jangan tak bawak...
tapi sok, sehari sampai dua kali aku nak pi sana... rase macam penat la plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
hahahaa.. bawak jangan tak bawak...
tapi sok, sehari sampai dua kali aku nak pi sana... rase macam penat la plak..


aku lepak2 pagi jer... bnyk sket hasil... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
mushr00m wrote:
hahahaa.. bawak jangan tak bawak...
tapi sok, sehari sampai dua kali aku nak pi sana... rase macam penat la plak..


aku lepak2 pagi jer... bnyk sket hasil... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


mana ada lepak tak kuar duit... dalam seminggu jer dah abis brape banyak dah dari sneak peek sale aritu.. pastu loose TH$ kat amcorp lagi..
pastu ada hati nak lepak pagi untuk puspanita sale, pastu malam nyer warehouse sale lagik... kopak2 beb....

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
matbear82 wrote:
mushr00m wrote:
hahahaa.. bawak jangan tak bawak...
tapi sok, sehari sampai dua kali aku nak pi sana... rase macam penat la plak..


aku lepak2 pagi jer... bnyk sket hasil... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


mana ada lepak tak kuar duit... dalam seminggu jer dah abis brape banyak dah dari sneak peek sale aritu.. pastu loose TH$ kat amcorp lagi..
pastu ada hati nak lepak pagi untuk puspanita sale, pastu malam nyer warehouse sale lagik... kopak2 beb....


aku nak pinjam along laa mcm nie... diorang kan suka tolong... tolong melingkup... aku kena buat OT laa malam nie pergi kutip hutang n tarik kreta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

V2 dah....???
ajer bedesuppppppp...
hehehehhe...

Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
V2 dah....???
ajer bedesuppppppp...
hehehehhe...

Smile


Tak lama lagi V3, kau ambik alih le

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
kown wrote:
wowww..best nih..jualan murah..tpi ada kursus la plak kt KL


hasil risikan kerjasama cia, fbi, kgb, gerakkhas, dan mat rempit mendapati:-
1- bnyk racun dgn harga murah2...
2- cubaan pihak2 pengganas membeli racun2 tersebut sebelum jam 10am digagalkan oleh YB maza
3- hanya yg dtg awal akan mendapat pulangan lumayan...
4- ahli2 puspanita juga terdiri drpd kongsi2 gelap anak dara terlampau dan janda2 bergetah
5- cakap x guna, kasi update laaa.....

jocolorTwisted Evil

esok aku on...
memandangkan aku keje esok..aku cuba loloskan diri pada kol 9.40 pg sambil jalan kaki, kol 9.50 pagi sampai ler JPN... tolong2 maza susun meja ngan barang sesambil sabotaj yang mana perlu...kol 10 pagi, matbear datang aku gelak besar..hahahahahhaha.... pirat boleh cam tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ish3... apa nak jadi la bdk2 putrajaya nie..
time keje pun nak berhotwheel2...


hahahahaha.... Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
JPN mana ada anak2 dara terlampau....
klu nak yg gtu2.... JPM byk ar....
hehehehehhee...

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
ish3... apa nak jadi la bdk2 putrajaya nie..
time keje pun nak berhotwheel2...


hahahahaha.... Razz
ok ler tu, jalan kaki 10 min jer....dari p kajang sesat sampai cheras selatan...cam ner lak...hehehehehh

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
flip wrote:
ish3... apa nak jadi la bdk2 putrajaya nie..
time keje pun nak berhotwheel2...


hahahahaha.... Razz
ok ler tu, jalan kaki 10 min jer....dari p kajang sesat sampai cheras selatan...cam ner lak...hehehehehh


dah ku katakn... gps rosak... kikikiki.... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
deng!!! ada ad hoc job plak sok!! deng2!!!! lepas pkul 2 baru free!! memang habis la gitu!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
smadli07 wrote:
matbear82 wrote:
jay wrote:
lagi satu, show akan diadakan dari pukul 10 am sampai 4pm....


nice info bro... jocolor show terbaek!!!


tigershow?? matbear show???


nnt jgn nangis wei tgk hasil2 buruan... aku bela beruang jer laa... kown ader bela rimau... dalam poket seluar... hahahaha... lol!

rimau aku waktu malam jaa.. siang jdi kucing..muahahaaa..woittt maza kata kedai buka hri lain..hahaaaa.. x dpt beli tongue

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
matbear82 wrote:
kown wrote:
wowww..best nih..jualan murah..tpi ada kursus la plak kt KL


hasil risikan kerjasama cia, fbi, kgb, gerakkhas, dan mat rempit mendapati:-
1- bnyk racun dgn harga murah2...
2- cubaan pihak2 pengganas membeli racun2 tersebut sebelum jam 10am digagalkan oleh YB maza
3- hanya yg dtg awal akan mendapat pulangan lumayan...
4- ahli2 puspanita juga terdiri drpd kongsi2 gelap anak dara terlampau dan janda2 bergetah
5- cakap x guna, kasi update laaa.....
jocolorTwisted Evil

esok aku on...
memandangkan aku keje esok..aku cuba loloskan diri pada kol 9.40 pg sambil jalan kaki, kol 9.50 pagi sampai ler JPN... tolong2 maza susun meja ngan barang sesambil sabotaj yang mana perlu...kol 10 pagi, matbear datang aku gelak besar..hahahahahhaha.... pirat boleh cam tu...


9.30 pagi aku tolong maza angkat brg dari kreta... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jhc7598 wrote:
alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz


jemput dtg bro... kitorang mengalu2 semua org utk dtg putrajaya... agak2 kul brapa nak lepak??? kami bleh roger geng2 kongsi gelap n kongsi cerah.... sebut jer ader racun... akan ada yg muncul... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
jhc7598 wrote:
alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz


jemput dtg bro... kitorang mengalu2 semua org utk dtg putrajaya... agak2 kul brapa nak lepak??? kami bleh roger geng2 kongsi gelap n kongsi cerah.... sebut jer ader racun... akan ada yg muncul... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


My frens... Bahawa senya saya tak dapat menghadirkan diri untuk perjumpaan malam esok..
Nenek kesayangan hamba baru pulang ke rahmatullah sebentar tadi...

Kita ketemu di hari yang lain ye.. Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
matbear82 wrote:
jhc7598 wrote:
alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz


jemput dtg bro... kitorang mengalu2 semua org utk dtg putrajaya... agak2 kul brapa nak lepak??? kami bleh roger geng2 kongsi gelap n kongsi cerah.... sebut jer ader racun... akan ada yg muncul... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


My frens... Bahawa senya saya tak dapat menghadirkan diri untuk perjumpaan malam esok..
Nenek kesayangan hamba baru pulang ke rahmatullah sebentar tadi...

Kita ketemu di hari yang lain ye.. Smile


salam takziah bt hang sekeluarga..

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:
mushr00m wrote:
matbear82 wrote:
jhc7598 wrote:
alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz


jemput dtg bro... kitorang mengalu2 semua org utk dtg putrajaya... agak2 kul brapa nak lepak??? kami bleh roger geng2 kongsi gelap n kongsi cerah.... sebut jer ader racun... akan ada yg muncul... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


My frens... Bahawa senya saya tak dapat menghadirkan diri untuk perjumpaan malam esok..
Nenek kesayangan hamba baru pulang ke rahmatullah sebentar tadi...

Kita ketemu di hari yang lain ye.. Smile


salam takziah bt hang sekeluarga..


Abang mengucap takziah kepada mu dan sekeluarga, semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh allahyarham nenekmu, alfatihah.

Share this post


Link to post
Share on other sites
al fatihah...aminnnn.. aku doakn yg terbaik utk family ko hood

Share this post


Link to post
Share on other sites
salam takziah, semoga ko dan keluarga tempuhi dengan tabah...

Share this post


Link to post
Share on other sites
baru balik dari sales kat JPN.... banyak hotwheels dan matchbox yang dijual dengan rege murah.... awek2 pun ramai...rugi ler pada kown yang dok kursus kat kl tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

woittt..jgn la racun aku..aku tgh kursus nih..tpi curi2 online..muahahaaa..kasi la report n pics skit Twisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
pic terlupa nak amik...tapi mmg happening ler...suku mat bear dah borong, suku lagi kamal.othman dah borong...flip pun borong sakan tadi...awek pun ramai beli dan tanya pasal hotwheels....rugi ler kalau saper yang tak p...aku agak2 dalam kol 12.30 akan bertambah awek2 akan berkunjung...

Share this post


Link to post
Share on other sites

wowww..mmg mnarik nih..suma mmborong.. guys nti kasi pics skit utk haul putrajaya..congrats cheers klu nk raok kwn2 pn ok rabbit

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
matbear82 wrote:
jhc7598 wrote:
alamak, ada sale.. nasib baik aku datang lambat..
pastu mala ada gath x kat putrajaya nih?? igt nk turun join skali.. bawak racun sebarang dua.. Razz


jemput dtg bro... kitorang mengalu2 semua org utk dtg putrajaya... agak2 kul brapa nak lepak??? kami bleh roger geng2 kongsi gelap n kongsi cerah.... sebut jer ader racun... akan ada yg muncul... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil


My frens... Bahawa senya saya tak dapat menghadirkan diri untuk perjumpaan malam esok..
Nenek kesayangan hamba baru pulang ke rahmatullah sebentar tadi...

Kita ketemu di hari yang lain ye.. Smile


takziah my fren....smoga rohnya dicucuri rahmat dan diletakkan di tempat yang terbaik..al fatehah...

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
woittt..jgn la racun aku..aku tgh kursus nih..tpi curi2 online..muahahaaa..kasi la report n pics skit Twisted Evil


aku ingat aku paling awal... sekali acu mendahului... dah laa tue brg yg dia dpt buat aku bergegar 10 skala rikter gempa bumi + tsunami... arghhh tidak... pulangkan evo merah itu!!!

oleh kerana itu, terpaksa laa aku melepaskan dendam ngan korang2 sumer... antara yg beracun...
kreta loose campur2 ngan TH ader ker patut jual 4 for rm10...
kreta tyr rubber ader ker patut jual rm5...
mainlines lama pun jual rm5...
carded TH pun jual retail...

makcik2 n pakcik2 yg keje gomen pun dpt kreta best2 utk anak cucu main... beetle, aston martin, pass n gasser macam2 kaler, lambo, ferrari 512, 430 kuning, 430 putih, aston martin biru, skyline r34 silver, new beetle, vw bug, 24 seven hotwheels tampo, ford focus jrd kuning...
Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
pic terlupa nak amik...tapi mmg happening ler...suku mat bear dah borong, suku lagi kamal.othman dah borong...flip pun borong sakan tadi...awek pun ramai beli dan tanya pasal hotwheels....rugi ler kalau saper yang tak p...aku agak2 dalam kol 12.30 akan bertambah awek2 akan berkunjung...


suku mende... matbear laei byk borong.. aku beli 5 bijik jer td.. haha
aku borong cokolat n vitagen jer tuk anak.. hahaaa cari baju dgn si jay tp xtau saiz baju anak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam geng... ader member kita jhc7598 nak dtg jalan2 putrajaya sambil passing aku nyer brg baek punya...cheers

ader gak brg2 lain utk jual dan tatapan umum... jangka sampai kul 9mlm... jom lepak mamak p9 dabeltrabel kul 9malam... aku ader kejer ganti org kat bangi sampai kul 9.30... kul 10 aku lepak skali...

en kamal sila hadirkan diri kerana brg2 itu mungkin akan tersimpan lama dalam garage aku hingga lah hwc dinner yg ketiga... hehehehe...

tema malam ini ialah haul jpn + kereta comel... sebab awek2 jpn comey2 belaka... cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
kown wrote:
woittt..jgn la racun aku..aku tgh kursus nih..tpi curi2 online..muahahaaa..kasi la report n pics skit Twisted Evil


aku ingat aku paling awal... sekali acu mendahului... dah laa tue brg yg dia dpt buat aku bergegar 10 skala rikter gempa bumi + tsunami... arghhh tidak... pulangkan evo merah itu!!!

oleh kerana itu, terpaksa laa aku melepaskan dendam ngan korang2 sumer... antara yg beracun...
kreta loose campur2 ngan TH ader ker patut jual 4 for rm10...
kreta tyr rubber ader ker patut jual rm5...
mainlines lama pun jual rm5...
carded TH pun jual retail...

makcik2 n pakcik2 yg keje gomen pun dpt kreta best2 utk anak cucu main... beetle, aston martin, pass n gasser macam2 kaler, lambo, ferrari 512, 430 kuning, 430 putih, aston martin biru, skyline r34 silver, new beetle, vw bug, 24 seven hotwheels tampo, ford focus jrd kuning...
Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

beb org putrajaya sekangkang kera je.. hahaaa.. evo merah yg mane beb? 3 pack ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
wowww..mmg mnarik nih..suma mmborong.. guys nti kasi pics skit utk haul putrajaya..congrats cheers klu nk raok kwn2 pn ok rabbit


malam nih dtg laa... maner tahu kot2 ader sisa2... gambar sori laaa x sempat amik... ramai sangat sampai nak tenung lama2 pun x bleh sbb nak tgk yg lagi cantik... CoolCoolCool

Share this post


Link to post
Share on other sites

so kompomla malamni ada ya....aku mai, tapi japjela...maklumla org rumah dah ada kat umahkan, kenala balik awal..tak gitewwww.... Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
tp plg klaka.....

maza tunjuk kat awek awek baju kurung kuning...
giler wei... besar siot....!!!! terkejut aku...

maza kata.... awek kuning champion ***** plg besar kat JPN...
hahahahahhahaa.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
pic terlupa nak amik...tapi mmg happening ler...suku mat bear dah borong, suku lagi kamal.othman dah borong...flip pun borong sakan tadi...awek pun ramai beli dan tanya pasal hotwheels....rugi ler kalau saper yang tak p...aku agak2 dalam kol 12.30 akan bertambah awek2 akan berkunjung...


mana ada... aku x li apa2 pun....
saja mai lepak jumpa kgkwn jerk.... grrr......
RazzLaughingRazzLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites

saya baru je balik dari JPN,pg lambat ada keje td..singgah sat je..ada la 2 keping gambar nak tunjuk,pkai kamera phone je...



Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
konpem... Cool


klu larat aku smpai...
aku dah 2 ari xcukup tdo nie...
semata2 nak tgk mu KALAH.... (tp xkalah)
n sib bek pastu BARCA menang....

Go Barca Go...!!
(saje nak provoke MU fan...!! hahahahahahhaa....)

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku dtg memang xda apa yang best tinggal la kan..abis semua dak2 ni sapu...kesian aku...

Spoiler:
 


paling syok aku dgn acu layan robot ni..

Share this post


Link to post
Share on other sites
RGSUKAN wrote:
so kompomla malamni ada ya....aku mai, tapi japjela...maklumla org rumah dah ada kat umahkan, kenala balik awal..tak gitewwww.... Razz


bang... mlm ni bwk la yek rombongan pinangan ko tuh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.