Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sahama

Putrajaya Gathering V.2

Recommended Posts

kamal.othman wrote:
RGSUKAN wrote:
so kompomla malamni ada ya....aku mai, tapi japjela...maklumla org rumah dah ada kat umahkan, kenala balik awal..tak gitewwww.... Razz


bang... mlm ni bwk la yek rombongan pinangan ko tuh...


beresss..... Very Happy
tapi aku takleh lama malamni...whole family ikott...

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
matbear82 wrote:
konpem... Cool


klu larat aku smpai...
aku dah 2 ari xcukup tdo nie...
semata2 nak tgk mu KALAH.... (tp xkalah)
n sib bek pastu BARCA menang....

Go Barca Go...!!
(saje nak provoke MU fan...!! hahahahahahhaa....)


ek elen... real tu lauk jer laaa wei... barca lagi laa lauk sardin... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just return home from Putrajaya with Hassan..quite a havoc nite..shaks and jhc sales is poison and disaster to many as well to me..so what happen is..ramai2 kasi bedal lah itu racun..bullet takdak buleh utang Razz


Mushroom can't make it....takziah to Mushroom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
waaaaaaa.. best....
soryla xdpt join....

pas maghrib tido jap... sangap giler.. 2 mlm xcukup tdo lyn bola punya pasal...
last2.. terlajak nie baru bgn ar...!!!! hahahahaha....

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
waaaaaaa.. best....
soryla xdpt join....

pas maghrib tido jap... sangap giler.. 2 mlm xcukup tdo lyn bola punya pasal...
last2.. terlajak nie baru bgn ar...!!!! hahahahaha....


Lama hang tidor, pasti dah segar ni layan pt 3 & 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
nan_travolta wrote:
wildspirit:huhu..banyak bro borong tadi.. Smile


king borong

Share this post


Link to post
Share on other sites
wildspirit wrote:
Just return home from Putrajaya with Hassan..quite a havoc nite..shaks and jhc sales is poison and disaster to many as well to me..so what happen is..ramai2 kasi bedal lah itu racun..bullet takdak buleh utang Razz


Mushroom can't make it....takziah to Mushroom.


mlm smlm mmg best..manyak giler yg djual..tq lah JHC.. dpt gak garage 69 charger n yellow 350Z cheers lps ni kasi malatupp lgi Twisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ape2 pun Terima Kasih Bebanyak buat Matbear a.k.a. Mr.Presiden sbb sudi
bagi aku $Morris Mini!!!! SAYANG MATBEAR!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

byk la ko punyer sayanggg..pic aweks x amik ke mlm td??gebu abisss bebb drunkendrunkendrunken

Share this post


Link to post
Share on other sites
spelberg wrote:
byk la ko punyer sayanggg..pic aweks x amik ke mlm td??gebu abisss bebb drunkendrunkendrunken


ask darthvader.... die kn jurukamera tetap kite..

Share this post


Link to post
Share on other sites
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


Meriah malam tadi nampaknya Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
mmg meriah...rugi abg tak datang....banyak racun2 yang beracun....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
mmg meriah...rugi abg tak datang....banyak racun2 yang beracun....


Sekurang-kurangnya abang tumpang gembira hangpa berebut-rebut racun yang terbaik. yang untung orang yang paling dekat sekali dekat seller dapat yang terbaik sekali Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


tau takper... kan malam semalam malam jumaat tu yg datng smua tunjuk skin lebh lebih.. nak mengawan la tu... tapi the lord rod tak berminat la... sorry bebehs... CoolCoolCool ... like i said all show but no go.. flashy jer lebih tp baru usik dah memekak alarm nyer... btw nice meetin u mr nan travolta and nan cheese..ekekeke

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
wildspirit wrote:
Just return home from Putrajaya with Hassan..quite a havoc nite..shaks and jhc sales is poison and disaster to many as well to me..so what happen is..ramai2 kasi bedal lah itu racun..bullet takdak buleh utang Razz


Mushroom can't make it....takziah to Mushroom.


mlm smlm mmg best..manyak giler yg djual..tq lah JHC.. dpt gak garage 69 charger n yellow 350Z cheers lps ni kasi malatupp lgi Twisted Evil


yeah.. thanx for sharing your hot toys too... I love youI love youI love you .... hmmm lain mcm je bunyinyer

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:
Ape2 pun Terima Kasih Bebanyak buat Matbear a.k.a. Mr.Presiden sbb sudi
bagi aku $Morris Mini!!!! SAYANG MATBEAR!!


pembetulan... bekas-president yg dilantik secara paksa... lol!

aku dah agak ko mmg jiwa kental nak kasi koyak... sbb tue aku bg ko amik dulu, aku ader can lagi carik lain... aku nyer misi utama skang menembak jatuh TH kuning belang2... MadMadMad asik miss jer... tahniah bro, ko mmg bleh masuk kelab hotrod hassan... elephant

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


aku rasa tangkal pemisah tue dah pindah kat org lain yg x dtg mlm td kot... persoalannya siapa... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
kown wrote:
wildspirit wrote:
Just return home from Putrajaya with Hassan..quite a havoc nite..shaks and jhc sales is poison and disaster to many as well to me..so what happen is..ramai2 kasi bedal lah itu racun..bullet takdak buleh utang Razz


Mushroom can't make it....takziah to Mushroom.


mlm smlm mmg best..manyak giler yg djual..tq lah JHC.. dpt gak garage 69 charger n yellow 350Z cheers lps ni kasi malatupp lgi Twisted Evil


yeah.. thanx for sharing your hot toys too... I love youI love youI love you .... hmmm lain mcm je bunyinyer

lain ape nyer beb..ni malatup bebbb.. Twisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
kamal.othman wrote:
Ape2 pun Terima Kasih Bebanyak buat Matbear a.k.a. Mr.Presiden sbb sudi
bagi aku $Morris Mini!!!! SAYANG MATBEAR!!


pembetulan... bekas-president yg dilantik secara paksa... lol!

aku dah agak ko mmg jiwa kental nak kasi koyak... sbb tue aku bg ko amik dulu, aku ader can lagi carik lain... aku nyer misi utama skang menembak jatuh TH kuning belang2... MadMadMad asik miss jer... tahniah bro, ko mmg bleh masuk kelab hotrod hassan... elephant

masuk kelab je... jgn masuk lain.. muahahaaaa.. RazzRazz

Share this post


Link to post
Share on other sites

geng... jom buat gathering kat panggung wayang pulak... midvalley ok x??? 5 mei... malam nyer show lps kul 8, bwk sorang 1 loose masuk karung cabutan bertuah, confirm@bank in sblm 3 mei...

crita apa ekk??? Cool

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
geng... jom buat gathering kat panggung wayang pulak... midvalley ok x??? 5 mei... malam nyer show lps kul 8, bwk sorang 1 loose masuk karung cabutan bertuah, confirm@bank in sblm 3 mei...

crita apa ekk??? Cool

alamak bear..buat2 tnya plak cite ape..apalagi fast 5 laa.. ok gak idea bawa loose 1..tpi kene la ada tema kete nye Twisted Evil [img] fast_510.jpg[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
sunway laaaaaaa...
malasnya nak masuk town.....
hahahahaha....

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
matbear82 wrote:
geng... jom buat gathering kat panggung wayang pulak... midvalley ok x??? 5 mei... malam nyer show lps kul 8, bwk sorang 1 loose masuk karung cabutan bertuah, confirm@bank in sblm 3 mei...

crita apa ekk??? Cool

alamak bear..buat2 tnya plak cite ape..apalagi fast 5 laa.. ok gak idea bawa loose 1..tpi kene la ada tema kete nye Twisted Evil


tema kereta ialah keupayaan enjin lebih 1000 kuasa tenuk... aka bleh mencapai lebih 100km sejam... saya akan mengupah sorang paparazzi utk mengambil gambar semua ahli yg hadir dgn kereta loose masing2... CoolCoolCool

Share this post


Link to post
Share on other sites

kereta2 yg asalnyer laju mcm kura2 pun boleh asalkan sudah diubahsuai@custom... sehingga mencapai kuasa tenuk yg diperlukan...

Suspect looking @ danielh/santonie/jackdy/thunderhawk/xeifu/mushroom/rgsukan/cham2020/dan otai2 custom...Shocked

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


aku rasa tangkal pemisah tue dah pindah kat org lain yg x dtg mlm td kot... persoalannya siapa... lol!
aku pun rasa cam tu jugak...saper ekk...hehehehehhe.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
sunway laaaaaaa...
malasnya nak masuk town.....
hahahahaha....


kerana MV yang plg bnyak show nyer... dijangka utk booking pun belum tentu dpt bilangan kerusi2 diperlukan... Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad saya akan minta bantuan geng2 sekalian utk booking tiket maksimum...

en flip sila dtg dengan ferrari putih belang itam... bila lagi mahu tayang??? Suspect

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah korg sume pung pang je lebih!! gamba mana??hahahahaha

Persembahan pembukaan dimulakan oleh kown dengan persembahan "hottoys" beliau..






Racun2 sudah mula disebarkan...






wildspirit teracun dengan war machine






kedatangan shack,xeifu dan jhc memeriahkan lagi keadaan.meja terpaksa disambung sehingga menutup laluan masuk ke kedai..hahaha



sale yang dibuat oleh jhc memaksa hassan hotrod terpaksa menegakkan rodnya.





"yeay!! saya menang motor!" kata2 dari pemenang iaitu encik Jay


acara kental selepas pembayaran dilakukan.







Rgsukan dalam keadaan stim gara2 serbuk peransang nafsu pemberian shak








wow!! nice blue DD!


hah!!! yang bab ni memang favourite dak acu ni...


kedatangan hassan hotrod tidaklah mengecewakan malah mythbuster telah membuktikan....sehingga anak maza sendiri menggigit jari..hahahahaha

Spoiler:
 


jakelin victor pun boleh!!
Spoiler:
 


akhir kata dari saya maaf kerana pkai kamera phone yang takda autofokus,kualiti kurang memuaskan dan caption hanyalah gurauan semata2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
flip wrote:
sunway laaaaaaa...
malasnya nak masuk town.....
hahahahaha....


kerana MV yang plg bnyak show nyer... dijangka utk booking pun belum tentu dpt bilangan kerusi2 diperlukan... Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad saya akan minta bantuan geng2 sekalian utk booking tiket maksimum...

en flip sila dtg dengan ferrari putih belang itam... bila lagi mahu tayang??? Suspect


OOOOoooo... ok2...

sy punya collection suma regular2 jerk... xda rare2 mcm korg..
tu yg xpenah nak tunjuk.. malu...
kikikikiki......

Share this post


Link to post
Share on other sites

time kase darthvader@camera-man 'jemaah' putrajaya d atas gambar2 yg d ambilnnyerrrr... What a FaceWhat a Face

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice blue dd... jocolor

selamber jer datuk kamal koyak mini TH hitam... dalam dada ader goncang, kaki ader goyang, barulaa bleh gebang... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
nice blue dd... jocolor

selamber jer datuk kamal koyak mini TH hitam... dalam dada ader goncang, kaki ader goyang, barulaa bleh gebang... lol!


ati kene kental.. sian tgk mini tu dh lame lemas dlm card tuh.. haha

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
nice blue dd... jocolor

selamber jer datuk kamal koyak mini TH hitam... dalam dada ader goncang, kaki ader goyang, barulaa bleh gebang... lol!


tangan gigil weh nak koyak kad malam tadi..hahahahaha tak caya tanya xeifu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
matbear82 wrote:
nice blue dd... jocolor

selamber jer datuk kamal koyak mini TH hitam... dalam dada ader goncang, kaki ader goyang, barulaa bleh gebang... lol!


tangan gigil weh nak koyak kad malam tadi..hahahahaha tak caya tanya xeifu.

dh ketaq2 beb...nsib baik hasan hotrod tenangkn..muahahahaaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
santonie wrote:
best awat x ajak.....

aikkk..acu kata hang dtg lewat skit.. tggu pnye tggu bulan x muncul

Share this post


Link to post
Share on other sites
santonie wrote:
best awat x ajak.....


oit!! aku da msg hang ptg tu hang kata ok.siku lutut hang jap g! hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


tau takper... kan malam semalam malam jumaat tu yg datng smua tunjuk skin lebh lebih.. nak mengawan la tu... tapi the lord rod tak berminat la... sorry bebehs... CoolCoolCool ... like i said all show but no go.. flashy jer lebih tp baru usik dah memekak alarm nyer... btw nice meetin u mr nan travolta and nan cheese..ekekeke


hehehe...thank bro..sori xdpt lepak lama sbb dalam tugas time tue..i2 pn lari dari tugas kejap then balik2 tue kene sembur ng client keje xsiap lagi..ngaaa...

p/s: Masing2 semalam mata pingpong tngk "gadis semasa" yer..

Share this post


Link to post
Share on other sites
nan_travolta wrote:
hassan wrote:
jay wrote:
tapi semalam telah menjadi saksi, hassan berjaya menarik ramai awek2 datang siap jaclyn victor tu..kira saka tu dah tak de kat hassan ler...dan semalam jugak berjaya menghabiskan duit dengan jaya nyer...perghhhhh....


tau takper... kan malam semalam malam jumaat tu yg datng smua tunjuk skin lebh lebih.. nak mengawan la tu... tapi the lord rod tak berminat la... sorry bebehs... CoolCoolCool ... like i said all show but no go.. flashy jer lebih tp baru usik dah memekak alarm nyer... btw nice meetin u mr nan travolta and nan cheese..ekekeke


hehehe...thank bro..sori xdpt lepak lama sbb dalam tugas time tue..i2 pn lari dari tugas kejap then balik2 tue kene sembur ng client keje xsiap lagi..ngaaa...

p/s: Masing2 semalam mata pingpong tngk "gadis semasa" yer..


mesti kown urut pingpong dia gak.... an3....???
LaughingLaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guys,anyone can guide me jalan mana paling senang utk ke Presint 9 tue dari UPM,serdang.huhuhu..slalu dtg ikut jalan jauh..xtau jalan yg shortcut utk ke sana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sebelum ni aku kurang percaya yang geng² putrajaya ganas², tapi sesudah melihat dengan mata kepala sendirik, baru aku tau, hahaha..
racun aku bawak tu bese² saje.. korang jer lebih², hehe..
btw terima kasih byk² yer pada kengkawan yg sudi join dan membeli. Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun

Share this post


Link to post
Share on other sites
nan_travolta wrote:
Guys,anyone can guide me jalan mana paling senang utk ke Presint 9 tue dari UPM,serdang.huhuhu..slalu dtg ikut jalan jauh..xtau jalan yg shortcut utk ke sana.


kalau kau boleh jumpa ERL terminal dan Apartment Mampu milik warna biru serta Petronas ada gas NGV tak jauh lah tu. HAri ini siang hari pergilah riki dulu insyallah jumpa punya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam geng...

lepak2 geng fast n furious
ini malam mamak dadeltrabel darussalam
ahad 1 mei 2011
tema fast n furious, 2f2f, fnf3, fnf4, fast five...
9pm hingga polis datang raid...
Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

amaran kerajaan malaysia... sila lumba di litar2 disediakan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.