Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sahama

Putrajaya Gathering V.2

Recommended Posts

nan_travolta wrote:
Guys,anyone can guide me jalan mana paling senang utk ke Presint 9 tue dari UPM,serdang.huhuhu..slalu dtg ikut jalan jauh..xtau jalan yg shortcut utk ke sana.


bro... dari upm ikut jalan belakng uniten, lalu presint diplomatic terus jer, lepas bulatan lonjong amik kul 12, amik kiri kat traffic light sebelum alamanda, terus sket amik kiri ke pusat bandar, terus jer sampai nampak monumen alaf baru, amik kanan, lalu jambatan tulang, terus menghala ke presint 9..... selamat mencuba... afro

Share this post


Link to post
Share on other sites
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
ahhhhh..tah apala yang korang tengah buat kat dabel trabeltu skang ekkkk...aduuuuu..kerjala pulokkkk.....huhuhuh

Share this post


Link to post
Share on other sites
RGSUKAN wrote:
ahhhhh..tah apala yang korang tengah buat kat dabel trabeltu skang ekkkk...aduuuuu..kerjala pulokkkk.....huhuhuh


kitorang tgh rendam ko nyer roadrunner dalam air panas... air sejuk... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putrajaya putra hot wheel group gather 2 kali seminggu, aktif dan hebat, syabas Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terima kasih bebanyak geng2 HWCM cawangan putrajaya yg guide jalan mudah untuk ke sana..btw,terlepas lak event malam tadi..adeiii..

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

hood la dpt.. rugi x dtg Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
kamal.othman wrote:
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

hood la dpt.. rugi x dtg Razz


Cantek Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
alamak hood dapat super skyline lagi..bestnyer..xmo ke kasik adik2 yg baru nk bertatih nie merasa lak..huk2..

Share this post


Link to post
Share on other sites
nan_travolta wrote:
alamak hood dapat super skyline lagi..bestnyer..xmo ke kasik adik2 yg baru nk bertatih nie merasa lak..huk2..


Fulus pun kena lebat

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
kamal.othman wrote:
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

hood la dpt.. rugi x dtg Razz


hood dapat xpe... die mmg nk bg aku tuh.. haha...

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
gambo mana??xda gambo pun fuhries pai pun??


amende ko cakap nih?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:
kown wrote:
kamal.othman wrote:
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

hood la dpt.. rugi x dtg Razz


hood dapat xpe... die mmg nk bg aku tuh.. haha...


beratur-beratur... korang nyer no giliran lmbt lg... pakcik nie dah berjanggut tunggu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
kamal.othman wrote:
kown wrote:
kamal.othman wrote:
matbear82 wrote:
IWAN wrote:
Aku Nk Dtg Sn....Tp X Knl R Bdk2 MHWC N X PerNah Jmp Pun


jemput datang malam ini... sampai jer kat mamak darussalam jerit sekuat hati password putrajaya "WOW..... AKU DAPAT SUPER SKYLINE!!!"

atau call mana2 hp geng putrajaya, sebut codename "salam 1 malaysia, dimanakah patik boleh ketemukan kedai dobi acu presint 18r8???".... Cool

ps... bro gua dah pm u my hp number... Razz



SAPE DAPAT SUPER SKYLINE????

hood la dpt.. rugi x dtg Razz


hood dapat xpe... die mmg nk bg aku tuh.. haha...


beratur-beratur... korang nyer no giliran lmbt lg... pakcik nie dah berjanggut tunggu...


ko dah ade 3 set! jgn tamak... haha bg can kat aku ni yg x penah memiliki ape2 $ hihihi

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku nyer $ skyline belum sampai dari alam bunian... bila pulak ader 3 set...

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
aku nyer $ skyline belum sampai dari alam bunian... bila pulak ader 3 set...

bear mmg xde 3 set tpi ade 5 set...muahahaaa Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
nan_travolta wrote:
alamak hood dapat super skyline lagi..bestnyer..xmo ke kasik adik2 yg baru nk bertatih nie merasa lak..huk2..


Fulus pun kena lebat


hahaha..mmg sekali lebat terus sebat Smile

matbear:insya Allah ada rezeki aku turun Wink

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oleh kerana kita semua sangat berminat untuk menonton Fast & Furious 5 di pawagam,dikesempatan ini saya ingin mengajak anda beramai-ramai menonton bersama.Minggu ini mungkin tidak dapat menempah tiket kerana kesuntukan masa.Sebarang cadangan amatlah dialukan.Cadangan saya:-

Lokasi : GSC Alamanda
Tarikh : 11 Mei 2011
Waktu : 8.00 mlm keatas.

Sila nyatakan nama dan talian bimbit anda.Cara pembayaran akan dinyatakan setelah mendapat persetujuan dan sambutan dari warga-warga HWCM yang ingin menyertai.

Share this post


Link to post
Share on other sites
macam best nengok F&F 5...tp apakan daya...keje shift mlm waktu tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
Oleh kerana kita semua sangat berminat untuk menonton Fast & Furious 5 di pawagam,dikesempatan ini saya ingin mengajak anda beramai-ramai menonton bersama.Minggu ini mungkin tidak dapat menempah tiket kerana kesuntukan masa.Sebarang cadangan amatlah dialukan.Cadangan saya:-

Lokasi : GSC Alamanda
Tarikh : 11 Mei 2011
Waktu : 8.00 mlm keatas.

Sila nyatakan nama dan talian bimbit anda.Cara pembayaran akan dinyatakan setelah mendapat persetujuan dan sambutan dari warga-warga HWCM yang ingin menyertai.


sory bro... Gua dah tahan gigil nak tunggu 11 mei... macam org gian dah bila dngr org citer derang layan sneak preview sejak khamis lepas... bouncebouncebounce

Share this post


Link to post
Share on other sites

melihatkan wajah2 yg berpotensi nak gi tengok wayang beramai ramai ni teman nak tanyer... kome smua btul ker nak tengok wayang atau nak buat wayang... lagi2 flip and kown ... tau2 jer tgn da menjalar ... ishhh ngeri teman oi... palepalepale ... yg mengajak tu pun le 'kepalenye'....

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
melihatkan wajah2 yg berpotensi nak gi tengok wayang beramai ramai ni teman nak tanyer... kome smua btul ker nak tengok wayang atau nak buat wayang... lagi2 flip and kown ... tau2 jer tgn da menjalar ... ishhh ngeri teman oi... palepalepale ... yg mengajak tu pun le 'kepalenye'....


ate teman ngulur la kepala je...hahahaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
melihatkan wajah2 yg berpotensi nak gi tengok wayang beramai ramai ni teman nak tanyer... kome smua btul ker nak tengok wayang atau nak buat wayang... lagi2 flip and kown ... tau2 jer tgn da menjalar ... ishhh ngeri teman oi... palepalepale ... yg mengajak tu pun le 'kepalenye'....


aku rasa cam flip n darthvader jer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...word of advice, usually after movies like these (fast cars etc)...usually the boys sure drive like mad-man Twisted Evil after the show on their way to yumcha...so please be mature and drive safe! Cool

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayz-HWC wrote:
...word of advice, usually after movies like these (fast cars etc)...usually the boys sure drive like mad-man Twisted Evil after the show on their way to yumcha...so please be mature and drive safe! Cool
cheerscheerscheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rayz-HWC wrote:
...word of advice, usually after movies like these (fast cars etc)...usually the boys sure drive like mad-man Twisted Evil after the show on their way to yumcha...so please be mature and drive safe! Cool


agree,remember this my fellow friend.

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
Oleh kerana kita semua sangat berminat untuk menonton Fast & Furious 5 di pawagam,dikesempatan ini saya ingin mengajak anda beramai-ramai menonton bersama.Minggu ini mungkin tidak dapat menempah tiket kerana kesuntukan masa.Sebarang cadangan amatlah dialukan.Cadangan saya:-

Lokasi : GSC Alamanda
Tarikh : 11 Mei 2011
Waktu : 8.00 mlm keatas.

Sila nyatakan nama dan talian bimbit anda.Cara pembayaran akan dinyatakan setelah mendapat persetujuan dan sambutan dari warga-warga HWCM yang ingin menyertai.


bro semalam aku x puas tgk awek rempit dlm citer tue... kalau aku free aku nak repeat 11 hb nanti... Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bear...X puas lagi...boleh tgk repeats from Part 1 onwards, bila dah habis last installation, just in time for latest episode dah Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sudah ada persetujuan nampaknya...jadi saya ingin menjemput warga2 HWCM yang turut ingin serta.pembayaran ke dalam akaun MBB saya.tarikh tutup tu aku tengah fikir bila...

1.Matbear
2.Darthvader
3.The1uncle
4.Faizal(darthvader housemate)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bila nih? minggu depan ari keje ka? ahahhaa.. lepas tu bole main bowling skali...

aku tengah cuti tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
adeh ko kesiankan la kami yang berwaktu pejabat ni...hahahaha


oooo... tang ni nak kesian.... tang dok kedai dobi 2-3 jam bley.. sempat sangat kalo nak tengok fast 5.. hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
mana2?? bila?? ish tu lepas waktu pejabat tu..


ceh... semalam hapa.. dari kol 12.30 sampe kol 3 lebey...
sempat la tengok fast 5 ngan main bowling seframe...

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
ish ko ni biar betul,aku dkt opis time tu..


ahahahhaa.. kena sambar kilat baru tahu... hehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
sib baik aku tak terjebak...iskkksss....apa nak jadi ler time opis mengulor jer...iskkkss..patut ler lembab bila berurusan ngan MOF...iskk

Share this post


Link to post
Share on other sites

huhuhu...11 hari bulan macam gagal hadir..keje abis kul 7 malam ++..Nk henjut ke sana xsempat tambah keadaan xmengizinkan..nanti amk video sikit scene2 yg menarik Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
jay wrote:
sib baik aku tak terjebak...iskkksss....apa nak jadi ler time opis mengulor jer...iskkkss..patut ler lembab bila berurusan ngan MOF...iskk


sakit jer ati tgk org2 yg suke ngulau nih.. hape nk jadik ntah...

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:
jay wrote:
sib baik aku tak terjebak...iskkksss....apa nak jadi ler time opis mengulor jer...iskkkss..patut ler lembab bila berurusan ngan MOF...iskk


sakit jer ati tgk org2 yg suke ngulau nih.. hape nk jadik ntah...


ibarat meludah ke langit yer dak.. ahahhahaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

uiks apa ni info terkinin aku dengau kome2 tengok wayang nak berpangku pangku plak nih... ezwan pangku flip, kamal pangku nan, mat bear pangku santonie, rg pangku jay.... ishh seghaaaammmm la spesis putrajaya nih.... cabuttttttttt..... affraidaffraidaffraid ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.