Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
minimonster

NFB: Need For Bodykit

Recommended Posts

memandangkan terbuka pintu hati ntuk share benda ni jadi enjoylah yeee..

this is the "thing", called Bondite or a two-part epoxy


consist of two parts 1 is the epoxy and one is the hardener.kena campur sama kuantiti tapi kalau nak cepat boleh je campur hardener lebih sikit hehe


mangsa keaadaan..HW dodge challenger yang akan dicustom kepada HPP/Petty Garage Daytona/Superbird

proses menempek ikut shapeyang diingini


sebelum dia betul2 keras atau 3/4 nak keras tu dah boleh start shape pakai pisau ikut shape yang nak


dah keras,boleh start sanding:D


hasilnya



selamat mencuba:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

so this is how u do it..nice..useful knowledge..next tutorial is the spoiler! hehe Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.