Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
darthvader

Potluck at Putrajaya DTC (name updated at 1st posting)

Recommended Posts

err..members only or boleh bawak family... aku nak bawak boley ker... hmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
err..memang only or boleh bawak family... aku nak bawak boley ker... hmm


kalu kreta family hotwheels......boley la RazzRazzRazz

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
err..members only or boleh bawak family... aku nak bawak boley ker... hmm


family encik hassan bagi yang sudah berkeluarga.bagi yang bujang nak bawak teman wanita ke mak ke makcik ke adik pompuan ke jiran sebelah yang hot ke pun boleh....


cadangan menu tu pun kiranya agak menarik tu...jap aku pikir nak bawak apa..

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:


family encik hassan bagi yang sudah berkeluarga.bagi yang bujang nak bawak teman wanita ke mak ke makcik ke adik pompuan ke jiran sebelah yang hot ke pun boleh....


cadangan menu tu pun kiranya agak menarik tu...jap aku pikir nak bawak apa..


kalo aku bawak yang dalam gamabr aku forward semalam tu bole?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:


kalo aku bawak yang dalam gamabr aku forward semalam tu bole?


hahahaha mcm haram,mmg aku dgn dak tu ilang la dari situ..hahaha ke ko nak aku bawak bju purple??

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:


hahahaha mcm haram,mmg aku dgn dak tu ilang la dari situ..hahaha ke ko nak aku bawak bju purple??


purple x sebest aku punya... tapi aku suka baju silver... hehehhee

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
presiden penaja... cadangan kown suh buh skali menu di bawa amat lah bernas... memandangkan tema potluck kan... bleh laa listkan jugak alatan2 yg perlu

1:darthvader
2:the1uncle
3:mushroom - track v drop
4:santonie
5:matbear - kuih karipap kentang 30 bijik cukup???, ais 1 beg besar, track v drop
6:advedder
7:kown - cekedis
8:hassan - twisties 3 bungkus(besar punyer kot)
9:wildspirit - track
10:jay - manisan
11:rgsukan
12:sahama - korma safia 3 bungkus

penghuni berdekatan bleh kot nak mintak tolong buat air nanti... hmm



update dkt 1st page. bab air sudah dibincangkan bersama acu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa kata kt buat collection sorang rm10-15 utk buat bli makanan... aku tgk org luar jer yg bawak makanan... tetamu plak menjamu tuan rumah... apadaaaaa... huhu...

and fyi aku kini sudah ada hp yg mampu menerima mms.. so kalo ada gambao yg best nak share boley la send yer... RazzRazzRazz

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
apa kata kt buat collection sorang rm10-15 utk buat bli makanan... aku tgk org luar jer yg bawak makanan... tetamu plak menjamu tuan rumah... apadaaaaa... huhu...

and fyi aku kini sudah ada hp yg mampu menerima mms.. so kalo ada gambao yg best nak share boley la send yer... RazzRazzRazz


menu tuan rumah belum lagi bagi cadangan.malam ni ada perjumpaan khas untuk membincangkan permasalahan yang berlaku. Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:


menu tuan rumah belum lagi bagi cadangan.malam ni ada perjumpaan khas untuk membincangkan permasalahan yang berlaku. Very Happy


uik... gathering malam plak? bole join ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku d ajak x mlm ni?
hassan dpt x mms aku Cool tengaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
hood n darthvader gbr smlm mmg cntik n sharp..mane dpt? send lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
hood n darthvader gbr smlm mmg cntik n sharp..mane dpt? send lagi


bro... agak2 la.. tau ler lone ranger skrang nih... control skit bole... hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
bro... agak2 la.. tau ler lone ranger skrang nih... control skit bole... hehehe

sharing is caring kan..kan..kan.. What a FaceWhat a Face hassan blh mms..blh share ngn dia..muahahaaa elephant

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
hood n darthvader gbr smlm mmg cntik n sharp..mane dpt? send lagi


owh tu simpanan peribadi berdasarkan pengalaman..hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:


uik... gathering malam plak? bole join ke?


ko ni kang aku pukul kang!! ko gak yang sms aku malam tadi..chaiisss!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

cam dekat je ngn umah..
leh join ker......
kenal2 ngn otai.. Laughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
dah syat sungguh malam ni...lebih-lebih lg kown!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Track scratch ..aku dah bagi anak buah dah track race aku..takpe aku bawak v drop so banyak la v drop nanti... lagi sket makanan aku bwk gak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jangan lupa dedak2 dan roti... disamping kiter bergumbira jgn lupa haiwan2 juga... itik2 dan ikan2 kat tasik pun nak makan Crying or Very sad

Share this post


Link to post
Share on other sites
dekat ngn dobi acu presint 18..darthvader kasi map

Share this post


Link to post
Share on other sites
tq kown.btw ada sapa2 yang takut sesat bolehlah berhubung dgn saya,matbear,the1uncle dan warga DTC ye..senarai kehadiran sudah dikemaskini bersama nombor telefon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:


family encik hassan bagi yang sudah berkeluarga.bagi yang bujang nak bawak teman wanita ke mak ke makcik ke adik pompuan ke jiran sebelah yang hot ke pun boleh....


cadangan menu tu pun kiranya agak menarik tu...jap aku pikir nak bawak apa..


"girl nxt door" lg ok

Share this post


Link to post
Share on other sites
sinclair wrote:
I is distracted. affraid



I could see Sinclair post... but could not understand what you said... I also too distracted... ahahahahha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rgsukan serawa durian cicah dengan roti memang best. lain-lain makanan pun sedap jugak. Air grape manis kaw kaw.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
Rgsukan serawa durian cicah dengan roti memang best. lain-lain makanan pun sedap jugak. Air grape manis kaw kaw.


terima kasih bang..len kali kita try menu lain plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites
bihun sup pun sodappp...woooo...tu pun tuan yg masak ckp masak simple2 je...kalu betoi2 x tau camna dianya sodap..

Share this post


Link to post
Share on other sites
the1uncle wrote:
bihun sup pun sodappp...woooo...tu pun tuan yg masak ckp masak simple2 je...kalu betoi2 x tau camna dianya sodap..


tu nasib baik tak letak kit kat kat dalam sup, kalo tak lagi sedapp....agaknyalaa...hehehhee

Share this post


Link to post
Share on other sites
sinclair wrote:
I is distracted. affraid


Fuiyoooo, ulat gonggok.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
ADVedder wrote:
hahaha.. kit kat..
"Ni M.Nasir kan? - Hang Tuah..!- M.Nasir ni....Hang Tuah"
Best commercial ever...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.