Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
elfinshadow

the 50* 999 competition! - winner announced

Recommended Posts

This is dedicated to all my friends and angels here Smile Thank you for making me happy on some many days, and so many levels. Even though I don't know you all that well, I really value your friendships. You all are amazing!!

Since only one person entered so far...I will extend the time till next week from today's date. The prize is 50*999..will try to make it more!

Alright, on to the competition:
Just solve the Multiple Choice Questions (take a guess) about me below...whoever gets the most correct answers, wins! If two or more people tie in, I will use the random generator to decide the winner! Regular forum rules apply.

Competition ends on Monday when the next week items come out. Please PM me your answers, just list the numbers and the correct alphabet in front of them!

Questions:

1) My two most favorite colors from below:
A) Blue and Red
B) Blue and White
C) Purple and Orange
D) Purple and Black

2) My favorite plushie/doll in PS:
A) Black Cat Doll
B) Pirate Princess Plushie
C) Mummy Doll
D) Witch Doll

3) My favorite PS item from below:
A) Blue Bubbles Picture
B) Monster Couch
C) The Flying Dutchman
D) Pink Medium Holiday Tree

4) Which of these hideeni items I like LEAST of all?
A) Hideeni Bubble Bath Toys
B) Hideeni Shells
C) Hideeni Easter Eggs
D) Hideeni Valentine Roses

5) The PS outfit I love most:
A) Ghost Dress
B) Mexican Poncho
C) Blue School Uniform
D) I love WWF T-shirt

6) How many pages do I currently have in my chest?
A) Around 20
B) Around 40
C) 50+
D)100+

7) My favorite series ever (books):
A) Twilight
B) Harry Potter
C) LOTR
D) Eragon

8) My favorite author of all time:
A) J.K.Rowling
B) Sidney Sheldon
C) Dan Brown
D) Agatha Christie

9) If I'm at school, one thing I MUST have with me is:
A) My cellphone
B) My laptop
C) A watch
D) A pack of gum

10) My favorite genre to watch/read:
A) Comedy
B) Fantasy/Adventure
C) Horror
D) Drama


______________________________________________________________________

[b]The correct answers:
1. D
2.C
3.A
4.C
5.C
6.B
7.B
8.D
9.C
10.B

Participants' guesses:
earon09: ACBBACBAAC - 2 correct answers
LuckyStrike: DCBBCCDADB- 4 correct answers
chay: DABBACABCC- 2 correct answers
SashaGirl: DBBCABBAAB- 5 correct answers
Ursula: DBDBCDBACB- 5 correct answers
Gaiamaiden: DCBBDBBBDB- 5 correct answers
Spooky: DAABADBADB- 4 correct answers
smorkle: DCCBACBADB- 4 correct answers
Zane Lacquer: ABCABCBADA- 1 correct answer
DarkNite: DBCCCCBADA- 4 correct answers
Tsukiko: DACCDDBADD- 3 correct answers

[/b]
SashaGirl (1), Gaiamaiden(2), and Ursula(3) tied in, so I randomly generated the winner's number...(LOL, just between 1-3)

and the winner is: Gaiamaiden
Congratulations!


Thank you to everyone who took part!!! (I have double checked all answers, hope there wasn't any mistake!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
sent! its a great comp. sharing your 999s to others rather than getting it only to yourself....

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks earon i discovered 20*999 isn't really any amount at all Smile and just thought it'd be fun

but is this really bad? or do i sound arrogant or stupid or what? i always write the wrong stuff down...cus no1 else took part Sad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for your answers, though! It really means a lot to me that you made the effort!! <3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spooky wrote:
this must be over Sad its okay


it's not over!! it's on till next monday Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
ah nice Ill give it a try I like guessing things lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
elfinshadow wrote:
Thank you all for taking part, I mean it!!


why thank us?? we should be thanking you for hosting such a nice comp!

Share this post


Link to post
Share on other sites
What fun! I hope I guess right on a couple of them at least. Just sent a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lucky Strike wrote:
elfinshadow wrote:
Thank you all for taking part, I mean it!!


why thank us?? we should be thanking you for hosting such a nice comp!


Share this post


Link to post
Share on other sites
SashaGirl wrote:
What fun! I hope I guess right on a couple of them at least. Just sent a PM.


Thanks. ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zane Lacquer wrote:
hi elfin, please check your inbox : )


done ^^
and i'm very happy with you taking part ^^
yaay ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
elfinshadow wrote:

done ^^
and i'm very happy with you taking part ^^
yaay ^^


I'm happy too, for being able to take part in this competition!!
Thanks elfin! : )

Share this post


Link to post
Share on other sites
elfinshadow wrote:
DarkNite wrote:
pm sent Smile



yaay!
just the person i was waiting for!


Your comment drew a big smile on my face love you xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites
DarkNite wrote:
elfinshadow wrote:
DarkNite wrote:
pm sent Smile



yaay!
just the person i was waiting for!


Your comment drew a big smile on my face love you xxx


Share this post


Link to post
Share on other sites
Zane Lacquer wrote:
elfinshadow wrote:

done ^^
and i'm very happy with you taking part ^^
yaay ^^


I'm happy too, for being able to take part in this competition!!
Thanks elfin! : )


You're most welcome! ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lucky Strike wrote:
call me crazy but wasn't this the 40*999 competition??
hahah yes it was it changes a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOWIE!!! the prizes went up!! someone's gonna be rich!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
very rich!!!!! well i hope it's me but GOOD LUCK EVERYBODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha....thanks you guys!! Smile
i've been using up all my daily money to collect them, i've been lucky with the gmbs i guess! it was fun ^^
i hope once this is over...and if i get more free time (and my net doesn't die out) will keep another competition!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
WhoaWhoaWhoaAhh

ConGratuLatiOn to Gaiamaiden and the runner ups!!!

== phew i checked the participants' results and found out that....
i really suck. 1 out of 10 an epic fail lol. im falling into a bottomless pit XD hahahha

Great Appreciation to elfinshadow!! you're incredibly AWESOME! thanks for establishing this W-O-W contest! congratulations

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow congratualtions to Stephanie ...and thank you salwa .. we all had fun and alot of excitement ... appreciate hun .. rep added as well ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Congratulations Steph! We enjoyed the thrills of guessing in this competition...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yay!! great! congrats steph!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Congrats, Steph!!!!!!!!!

And thanks for the comp, sweetie

Share this post


Link to post
Share on other sites
You're welcome. Ursula...
I sent you f/r...for a consolation prize...since you're one of those who got 5 answers correct!

Share this post


Link to post
Share on other sites
WOW!!! OMG! i cant believe i won!! thank you so much hun!!! and congrats to everyone who took part you are all winners to me xxxxx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gaiamaiden wrote:
WOW!!! OMG! i cant believe i won!! thank you so much hun!!! and congrats to everyone who took part you are all winners to me xxxxx


Definitely...I wish I could give away prizes to all of them Smile Thanks for taking part!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Congrats Staphanie!!! Awesome comp elfinshadow!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.