Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
darthvader

Potluck at Putrajaya DTC (name updated at 1st posting)

Recommended Posts

a big thank you to the host ( geng2 putrajaya )... enjoyful event tho the race didnt happen coz bapak2 tak brani nak marah anak2 yg kacau coz mak2 was around...ahaha... still it was awesomness... best bro.... aku kenyang sampai hari ni oi... clapclapclapclapclap

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg kenyang bangat..meehun saja dh 3 jenis..hohooo..kene plak hassan bawa cekedis Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Courtesy of ADvedder...

The turn-ups... unlucky that kown and sahama have to leave early..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ruginyeee..super impose la gbr aku dlm ni Sad

Share this post


Link to post
Share on other sites
terima kasih pada yang hadir semua..terima kasih banyak2..ikutkan ada media "utusan" nak cover event ni tapi pasal dek risau tak ramai maka aku cancelkan..jadinya event seleps ini akan dirancangkan lagi besar supaya dapat dijemputkan lagi media tersebut.syukur majlis berjalan seperti yang dirancangkan...

Share this post


Link to post
Share on other sites
next time make sure kita punya track setinggi bangunan 2 tingkat direalisasikan..hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
kown wrote:
ruginyeee..super impose la gbr aku dlm ni Sad


tue bukan ko ker bwh tangga tue... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
terima kasih pada yang hadir semua..terima kasih banyak2..ikutkan ada media "utusan" nak cover event ni tapi pasal dek risau tak ramai maka aku cancelkan..jadinya event seleps ini akan dirancangkan lagi besar supaya dapat dijemputkan lagi media tersebut.syukur majlis berjalan seperti yang dirancangkan...


best woo... makan sedap2... x sia2 aku dtg dlm keadaan kelaparan... tempat pun best, view aman damai...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tp kalo anak yg main tak guna gak... nak sound mak nyer pun ada... bapak telan air liur jer la... aritu pun smua bapak2 begitu jaga adab dan kelakuan... maklumla depan bini... tp dalam hati cam nak campak jer anak tu main jauh2... kalau kat mcd da macam pasar sarkis daaa... terkinjer kinjer... terjerit jerit... aku kalau race... forever alone jer... itulah baru suami with da balls... coolcool ......... whistlingwhistlingwhistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
tp kalo anak yg main tak guna gak... nak sound mak nyer pun ada... bapak telan air liur jer la... aritu pun smua bapak2 begitu jaga adab dan kelakuan... maklumla depan bini... tp dalam hati cam nak campak jer anak tu main jauh2... kalau kat mcd da macam pasar sarkis daaa... terkinjer kinjer... terjerit jerit... aku kalau race... forever alone jer... itulah baru suami with da balls... coolcool ......... whistlingwhistlingwhistling



with the ball mende kalo wife ko , ko rasuah siap siap kat alamanda..cehhhh Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
RGSUKAN wrote:



kbakk kbakk kbakk..kook..kookookook... kbakk....kbakk..cehhhh Razz


* itu yg aku nampak.... kalau ayam katakan ayam.... boley sembelih buat kentaki... kalau kecut ckp la kecut... memang geng putrajaya takutkan bini...wahahahaha...j.k...j.k..... browsbrowsbrows

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahhaa..sioottt ko hassan bukat takutlaaaa...sayanglaa.... Razz ..malupun ya jugak, takkanla type bapak bapak main kereta yang anak plak tengokje..coverla sikit broo.... sweat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Walaupun demikian salute kepada ahli dan semua isteri dan ibu muda yang tungkus lumus menyediakan juadah gathering yang begitu menyelerakan. Aksi gombee Hassan menyeronokkan. thumbsup

Share this post


Link to post
Share on other sites

ye betul2 .. time kasih kat para isteri yang sudi menyediakan juadah best2 tempoh hari.. time kasih juga kerana meyupport hobi suami 2 yang tercinta... dan time kasih kerans bg kebenaran utk mereka kuar berlibur dan memberi cuti dari membasuh baju, menyapu, menyusu anak, memasak dan tugas2 rumahtangga yg seumpanyer... whistlingwhistlingwhistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
ye betul2 .. time kasih kat para isteri yang sudi menyediakan juadah best2 tempoh hari.. time kasih juga kerana meyupport hobi suami 2 yang tercinta... dan time kasih kerans bg kebenaran utk mereka kuar berlibur dan memberi cuti dari membasuh baju, menyapu, menyusu anak, memasak dan tugas2 rumahtangga yg seumpanyer... whistlingwhistlingwhistling


bukan ko slalu buat mcm2 lagi ker... potong rumput, kira bulu kambing, gosok gigi buaya... lol!

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:


mcm budak2 laaa merajuk... Razz ... xper2 nnt aku suh lisa surihani ngan mia sara kawan ngan ko...


oi... lisa surihani aku punya laa... Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
Courtesy of ADvedder...

The turn-ups... unlucky that kown and sahama have to leave early..



SEMPOIIIII...... unlucky... i wasnt there.... one of happening event in hwcm community.... DEM..!!
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....!!!!!!!!!
mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1mad1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dari kamera cap tv aku.xbanyak.lagi banyak dkt kown.




apa la agaknya advedder buat dkt semak tu??tak kena tungau ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites
hassan wrote:
hmmm saper plak awek yg duk sebelah aku tu.... scratchscratchscratch


ahahhahahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler:
 


hahahahahahhaa.... dah mcm apa ntah.......
nie klu acu letak kat profile pic FB nie...
conform menjerit2 awek nak jd fren dia.... mcm minat kat justin bieber.....
"naaaahhh... nala punya...!!!"
hahahahahahaha.....




Share this post


Link to post
Share on other sites
chee keng hong wrote:
amboi!! panjang nye!! kalah Hassan!! laugh1

 dsc00710.jpg


epic punya gambo...hahahhaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
chee keng hong wrote:
amboi!! panjang nye!! kalah Hassan!! laugh1

 dsc00710.jpg


itu panjang pakai extension punyer pasal... i one piece original... not same mah... whistlingwhistlingwhistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

tapi san, ko punya oren jugakke? dahtu leper ala ala pisau hea? whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

kang aku describe ko pulak terleley air liur kang... takut benda lain pulak menyusul leley... batal posa... jd senang citer kalau ko diberi peluang tgk ko akan cakap ..." crikey... its huuuuuuuuuuuge"... coolcoolcool

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg best..kene jdi acara tahunan nih..pics pn cntik2 belaka cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
darthvader wrote:
dari kamera cap tv aku.xbanyak.lagi banyak dkt kown.



apa la agaknya advedder buat dkt semak tu??tak kena tungau ke??


oitt... kencing bersepah oit..

Share this post


Link to post
Share on other sites
ko je blm up gambo kown.. faster up la.. bukan wife ada dengan ko pun.. hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
ADVedder wrote:
ko je blm up gambo kown.. faster up la.. bukan wife ada dengan ko pun.. hahaha


aah bukan ada seblah nak "kacau" ko pun..hahahhaha

ADVedder wrote:
woi.. aku bawak anak aku jalan le... hampeh wan... bounce


mana??xnampak pun anak buah aku ko pegang pun.hahahhaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
kamal.othman wrote:


oitt... kencing bersepah oit..

nak kencing ke tak nak kencing ke tak ni...isk isk..ha na na na

Share this post


Link to post
Share on other sites
 dsc_0524.jpg

pengadil sedang memberi taklimat kepada wakil pemain kebanggsaan dan manchester united sewaktu pertembungan dua pasukan gergasi itu baru-baru ini di stadium nasional presint 18.

Share this post


Link to post
Share on other sites


few shot that i combined it..love this coz lots of face expression & lovely moment..

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.