Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
wildspirit

Hotwheels Collectors Malaysia Our Beloved Club. A Message and Acknowledgments From A HWCM Member

Recommended Posts

HWCM, HWCMalaysia created by a group of people who do more than just collecting Hot Wheels.

It exist to enable collectors to discuss, share knowledge, experience and trade with other Hot Wheels enthusiasts in Malaysia over a common platform


- taken from Main Page HWCM foreword

What a wonderful world be a members of our beloved club. " Big Passion for Small Cars " is rather not sufficient to show how actually we put our efforts, our love and our soul to this club as we shared more than a hobby here. So after all said and done is time now as a members of this club we sharing our 2 cents worth, dream and wisdom to the club.

I m so young here. Just love if everybody can share something especially from the creator, committee, moderators, seniors and juniors share the directions and vision of our beloved club. Whether is Good, Bad or Beautiful lets we share together.

Share this post


Link to post
Share on other sites
To me this HWCMa healthy social club which have no barrier of colour, age and gender. Its really uphold the concept of 1Malaysia. This is my 20 sen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the post was posted at 3.19am.....please forgive him for the massage........ What a Face

Share this post


Link to post
Share on other sites
So now back to the business. Hope afterward no talking at the back some more. Speak up guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hadirin sekalian
unik nyer kelab ini adalah kerana HW yang dibuat di negara Malaysia tercinta ini, setiap satunyer secara tidak langsung mempromosi nama negara ke seluruh dunia... cuba lihat bwh kereta dan pada kad... "made in MALAYSIA"... bangga giler

jika anda perhatikan, pengumpul2 dari luar negara selalu memerhatikan perkembangan kelab ini kerana cap dagang tersebut... ader dari mexico, us, uk, vietnam, s'pore, indonesia, dan lain2... ini adalah kerana mereka beranggapan jika terdapat kilang di malaysia, maka stok HW adalah amat senang didapati disini... malangnya keadaan adalah sebaliknya... sebelum ini pasaran utama di malaysia hanyalah basic car... hanya kebelakangan ini kita mula dihidangkan dengan FR, CS, SM, vintage racing dan garage series...

walaupun begitu situasi tersebut belum memadai jika dibandingkan dgn minat kita yg mendalam dgn HW... kerana masih bnyk siri koleksi yg kita belum kecapi seperti keadaan di negara2 lain...

harapan saya adalah utk melihat kelab ini berjaya menganjurkan konvensyen HW bertaraf antarabangsa di tempat ekslusif seperti kLCC/MV/BTS...

selain itu saya mencadangkan semua ahli utk bersatu tenaga dan menyumbang idea supaya kelab ini dpt menubuhkan 1 muzium HW di negara ini...

sekian terima kasih...

ps- aku tgh cuti xder kerja... hahaha Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites

jz wan say its a privilige to be a part of this collecting family.

like wat monsieur matbear say. fabrique en malaisie Razz

Share this post


Link to post
Share on other sites
wildspirit wrote:
Tu la korang....cam tak biasa jer kena. aku balik putrajaya bini kunci bilik da.



tula, lain kali kalo nak keluo pastikan ko bawak kunci bilik, sebab kunci bilik adalah kunci kesedapan...sekian...


my 2cents is...sila, perkembangkan wilayah HW ini di daerah lain...harapnya bukan berpusat di lembah kelang sahaja, putrajaya dah ada branch gathering, hope yang lain boleh follow, the more follower the merrier...muahahhahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
I strongly believe that there are many other collectors out there, collecting silently with fear
that people will brand them insane coz still buy mainan kecil even age already reach
retirement age.

I suggest we all promote the existance of this forum more boldly so that they can know
that they are not alone.........

such as e-mails, blogs, etc etc etc......

Share this post


Link to post
Share on other sites
To all my hwcm playaz,

Thanks all for the kind words, really touched reading it. Threads like this really inspire me to spawn another UcB essay but i'll keep my word y'all won't read one around this time. All i wanted to say, if there's something i'm proud contributing to this club that would be changing the way most newbies look at this hobby and other fellow collectors, that there's always bigger picture to look at rather than certain things that ya should'nt be too bothered at first place.

Thanks for the support, and always remember to stay positive!


Yours sincerely,

Undercoverbrother (part of hwcm team)

Share this post


Link to post
Share on other sites
..and by the way, yes we're very well aware of some stuff been raised by members. To address this let's just say we're currently working closely behind the scene and major change to this club is underway. Basically based on reception from our last dinner, it's about time for this club to enter the next phase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CHAH wrote:
the post was posted at 3.19am.....please forgive him for the massage........ What a Face


I love thai masssage

Share this post


Link to post
Share on other sites
sahama wrote:
CHAH wrote:
the post was posted at 3.19am.....please forgive him for the massage........ What a Face


I love thai masssage


Share this post


Link to post
Share on other sites
danielh wrote:
sahama wrote:
CHAH wrote:
the post was posted at 3.19am.....please forgive him for the massage........ What a Face


I love thai masssage




daniel, i know you enjoy it too LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello,
just found out about this club and like it very much! been browsing almost whole evening! Very Happy. lots of info & never thought there r soo many collectors here in negaraku. my collections ave been dormant for quite sometimes now.. guess its time to start again.. Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
HWCM can shows other people out there that Hot Wheels is not only a Toy.Its a passion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matbear82 wrote:
hadirin sekalian
unik nyer kelab ini adalah kerana HW yang dibuat di negara Malaysia tercinta ini, setiap satunyer secara tidak langsung mempromosi nama negara ke seluruh dunia... cuba lihat bwh kereta dan pada kad... "made in MALAYSIA"... bangga giler

jika anda perhatikan, pengumpul2 dari luar negara selalu memerhatikan perkembangan kelab ini kerana cap dagang tersebut... ader dari mexico, us, uk, vietnam, s'pore, indonesia, dan lain2... ini adalah kerana mereka beranggapan jika terdapat kilang di malaysia, maka stok HW adalah amat senang didapati disini... malangnya keadaan adalah sebaliknya... sebelum ini pasaran utama di malaysia hanyalah basic car... hanya kebelakangan ini kita mula dihidangkan dengan FR, CS, SM, vintage racing dan garage series...

walaupun begitu situasi tersebut belum memadai jika dibandingkan dgn minat kita yg mendalam dgn HW... kerana masih bnyk siri koleksi yg kita belum kecapi seperti keadaan di negara2 lain...

harapan saya adalah utk melihat kelab ini berjaya menganjurkan konvensyen HW bertaraf antarabangsa di tempat ekslusif seperti kLCC/MV/BTS...

selain itu saya mencadangkan semua ahli utk bersatu tenaga dan menyumbang idea supaya kelab ini dpt menubuhkan 1 muzium HW di negara ini...

sekian terima kasih...

ps- aku tgh cuti xder kerja... hahaha Razz


nice insight bro, hopefully we can do our own big convention in the near future Very Happy

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.