Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
jackdy

garage setelah diracun.. UPDATED 14/01/2011

Recommended Posts

setelah beberapa bulan saya menjadi ahli2 forumer sekalian, setelah diracun oleh otai2.. nilah dia small collection yg ciput saya ada.. x bnyk, suma ada 50 bijik je kt atas meja office ni... so bg komen..






BAGI SESIAPA INGIN RACUN BERSAMA GARAGE MASING2 BOLEH POPOST KT SINI JUGAK.. BOLEH LER SHARE..

Share this post


Link to post
Share on other sites

suma yg saya ada


Servis Kereta.. mari mari..





Kereta kesayangan


Jom race..



VROOOMMMMMMM....

zoomm

Share this post


Link to post
Share on other sites
fullamak caya lah diorama mmg cun. pusat servis tu buat sendiri ke? kat meja opis lak tu

Share this post


Link to post
Share on other sites
bro..garaj cantik, camni punya garaj patutnya otai yang ada..akupun main simpan dalam kotak aje...huhuhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

jack garage............rupa rupanye diam-diam ubi.Razz nak racun kita pulak...
nice garage bro, so many JDM cars here. cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
fsrlism wrote:
fullamak caya lah diorama mmg cun. pusat servis tu buat sendiri ke? kat meja opis lak tu


tulah bro.. tunggu masa nk kena maki ngn bos nih.. da full da meja aku.. anyway thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
RGSUKAN wrote:
bro..garaj cantik, camni punya garaj patutnya otai yang ada..akupun main simpan dalam kotak aje...huhuhu


mana ada otai bro, lagi ada 50 biji je.. anyway thx.. sy seorang nubis..

Share this post


Link to post
Share on other sites
danielh wrote:
jack garage............rupa rupanye diam-diam ubi.Razz nak racun kita pulak...
nice garage bro, so many JDM cars here. cheers


Mane ade racun master.. brg sikit saje... thx for ur comment, my garage will lokk better if my order done! cant wait!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackdy wrote:
RGSUKAN wrote:
bro..garaj cantik, camni punya garaj patutnya otai yang ada..akupun main simpan dalam kotak aje...huhuhu


mana ada otai bro, lagi ada 50 biji je.. anyway thx.. sy seorang nubis..


50 biji TL tomica, kyosho pe cer bro..otailatu...hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Woaaa.Meja opis pun besar sampai boleh letak manyak kereta.seluruh opis berapa juta hektar?

Share this post


Link to post
Share on other sites
woww nice race track!! love ur setting!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg chantek.... cheers tapi apsal letak post kat sini...... Shocked

mod, kasi alih to garage area lar......sian dia nnt ramai tak singgah..... RazzRazz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nice garage there , like the way u display your collection ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

masuk ICU balik lar si jackdy nih kang.....

ps : eh....Mr Admin drives civic type-r.....??

Share this post


Link to post
Share on other sites
ahahaha..kasi racun dia cham... and to jackdy..hang nyer collection pun hebats jugak bro..salute sama you.. love ur garage setup.. mantop....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gilo ko Cham..Jackdy masuk pusat pemulihan baru ko tahu Razz .
Jackdy very-very nice nyer ko punya garage. Salut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wahh chamm.. ur my idol la.. just started.. only 3 months now.. hopefully can reach urs...

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanx all big time playaz for ur comment.. mine only ciput only...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jgn pose byk2 bro.. nanti org aim u dtg rompak umah.. bahaya....

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
ADVedder wrote:
gua pun ada gak hachiroku tu..


Lu apa takde... hehehe


sokong2....
siap bagi saya sebijik imprezza rally masa kunjungan pertama ke rumahnya....
THANXZ A LOT bro advedder....

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
mushr00m wrote:
ADVedder wrote:
gua pun ada gak hachiroku tu..


Lu apa takde... hehehe


sokong2....
siap bagi saya sebijik imprezza rally masa kunjungan pertama ke rumahnya....
THANXZ A LOT bro advedder....



Wah.. sy pun mau..

Itu tamiya racing set bila mau jual...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackdy wrote:
flip wrote:
mushr00m wrote:
ADVedder wrote:
gua pun ada gak hachiroku tu..


Lu apa takde... hehehe


sokong2....
siap bagi saya sebijik imprezza rally masa kunjungan pertama ke rumahnya....
THANXZ A LOT bro advedder....



Wah.. sy pun mau..

Itu tamiya racing set bila mau jual...



ko kena jadi sedara ngan advedder dulula bro, pastu buatla kunjungan pertama jugak..barula mendapat...hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
flip wrote:
mushr00m wrote:
ADVedder wrote:
gua pun ada gak hachiroku tu..


Lu apa takde... hehehe


sokong2....
siap bagi saya sebijik imprezza rally masa kunjungan pertama ke rumahnya....
THANXZ A LOT bro advedder....



Dia bagi ko? isk isk isk... sedihnya... brape kali aku pi sana, tak penah sampai rumah.. asik kedai mamak je...

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku rasa posting nih dh jadi tmpt
siram tuba lar....memasing sibok siram menyiram......

Share this post


Link to post
Share on other sites
apa lagi chah, kasi post u punya garage.. kasi tambah semangat aku nk collect ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites
mushr00m wrote:
flip wrote:
mushr00m wrote:
ADVedder wrote:
gua pun ada gak hachiroku tu..


Lu apa takde... hehehe


sokong2....
siap bagi saya sebijik imprezza rally masa kunjungan pertama ke rumahnya....
THANXZ A LOT bro advedder....



Dia bagi ko? isk isk isk... sedihnya... brape kali aku pi sana, tak penah sampai rumah.. asik kedai mamak je...


apa kata bro g jumpa advedder time raya ker....
mesti time tu dia ajak dtg umah... xkan nak beraya kat kedai mamak kan..??? LaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites

ala aku pon nubis gak.....koleksion ciput jer....... LaughingLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackdy wrote:
apa lagi chah, kasi post u punya garage.. kasi tambah semangat aku nk collect ni...


sokong....
sy pun dah semakin teracun nie.....
sblm nie masuk hwcm forum lalu lalang jerk....
nie dah sesat.. lalang tinggi sgt... xjumpa lorong kuar....
RazzLaughing

Share this post


Link to post
Share on other sites

blurrpp... drunken itu sy tau sapa punya.. sy pun mau satu kan itu hari...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackdy wrote:
blurrpp... drunken itu sy tau sapa punya.. sy pun mau satu kan itu hari...


ini aku punya dah... ko nyer kena tunggu garage bukak balik... ehhehehe Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites
aduh... RPM jantung smpai 8 dah nie..
hahahahaha....

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.